Öğrencilerden Örnek Davranış

Öğrenciler harçlıklarıyla 30 kg mama alıp Hayvan Barınağındaki Köpekleri Besledi

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ekim 2015 17:32
Öğrencilerden Örnek Davranış

Isparta Özel Nokta Temel Lisesi Öğrencileri Hayvanları koruma haftasında Isparta Belediyesi hayvan barınağını ziyaret etti. Öğrenciler harçlıkları ile kendi aralarında topladıkları paralar ile barınakta bulunan hayvanlara 30 kg mama aldı

Isparta Özel Nokta Temel lisesi öğrencilerinden örnek davranış. 4-5 Ekim Hayvanları koruma haftasında Özel Nokta Temel lisesi öğrencileri Isparta Belediyesi Hayvan Barınağını ziyaret etti. Ziyarette Öğrencileri biriktirdikleri harçlıklarla sokak hayvanlarına aldıkları 30 kg mamayı yetkililere teslim etti.

Nokta Temel Lisesi Müdürü Cenk Topaloğlu, buradaki temel amacın unutalan dostlarımı hiç değilse onları koruma haftasında hatırlamak ve bunun sürekliğini sağlayarak bir takım farkındalıklar yaratmak olduğunu söyledi.

Topaloğlu “Öğrencilerimiz kendi aralarında topladıkları parayla 30 kilo köpek mamasını da barınak yetkililerine teslim etti. Bu güzel davranışlarından ötürü öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Öğrencileri, daha sonra barınağı gezerek bir süre burada yaşayan hayvanları sevdi. Uzun süre köpek ve kedilerle ilgilenen öğrenciler, özellikle yavru köpeklerle fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı.



  

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.