Öğrencilere ‘Durağa 10 Dakika Erken Çıkın’ Tavsiyesi

Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Yavuz, SDÜ’ye öğrenci taşıyan otobüslerde sabah yığılmalar olduğuna dikkat çekerek, öğrencilerden otobüse bineceği durağa en az 10 dakika erken çıkmalarını istedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Kasım 2012 12:17
Öğrencilere ‘Durağa 10 Dakika Erken Çıkın’ Tavsiyesi

Günde 35 bin kişi taşıdıklarını bunun yarısının SDÜ öğrencileri olduğunu belirten Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Yavuz, öğrencilerin dersin başlayacağı saate göre otobüse bindiklerini belirterek, yığılmaların önüne geçmek için durağa 10 dakika önce çıkmaları gerektiğini söyledi.

Özellikle sabah 08:00-09:00 saatleri arasında 3 bini öğrenciyi taşıdıklarını kaydeden Yavuz, “50 otobüs bu saatlerde sefere konulmasın rağmen, öğrencilerimiz tam ders saatlerine göre otobüse binmeyi tercih edince yığılmalar yaşanıyor. O nedenle öğrencilerimizden durağa en az 10 dakika erken çıkmaları tavsiyesinde bulunuyoruz. Herkes derse yetişmek için aynı otobüsü tercih edince yığılmalar yaşanıyor. Oysa hemen arkasından gelen otobüs boş gidiyor. Öğrencilerimizin mağdur olmasını istemeyiz. Yine akşam okul dönüşü saatlerinde de duraklara 10 dakika önce çıkmaları tavsiyesinde bulunuyoruz” dedi.

HALKIMIZDAN ANLAYIŞ BEKLİYORUZ

Şehirde altyapı ve asfalt çalışmalarından ötürü otobüs seferlerinde bazı aksamalar olabildiğini kaydeden Yavuz, “Altyapı çalışmaları nedeniyle bazen güzergahı değiştirmek zorunda kalabiliyoruz. Bu aksamalardan ötürü yolcularımızdan özrü diliyoruz. Halkımızdan biraz sabır ve anlayış bekliyoruz”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum