Öğrencilerle Yangın Tatbikatı Yapıldı

Özel Altınbaşak Anadolu Lisesi Sav tesisleri bünyesinde Isparta Belediyesi İtfaiyesi tarafından yangın, yangın nedenleri ve yangın söndürme tekniklerini içeren bir tatbikat gerçekleştirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Mart 2013 16:24
Öğrencilerle Yangın Tatbikatı Yapıldı

Öğrencilere yangın hakkında sunum veren İtfaiye Amiri Mustafa Balcı ve ekibi, yangının çıkma sebeplerini anlatırken, yangın anında kendimizi koruma ve çevre güvenliğinin oluşturulmasını vurguladı. Yangına müdahale etmek mümkün değilse derhal itfaiye ekiplere haber verilmesini irdeleyen Mustafa Balcı, öğrencilere soru cevaplarla yangın tatbikatı hakkında bilgi verdiler.

Sunum ve sözlü olarak verilen eğitim bilgilerinin ardından itfaiye ekibi; okulun bahçesinde, meydana gelen yangına nasıl müdahale edileceğini gösterdiler. Öğrencilere ufak bir yangının bile nelere mal olacağını gözler önüne sergilerken; ekip, yapılan tatbikatta daha büyük yangınlara sebep olmamak için öğrencilere önerilerde bulundular.

Müdür Yardımcısı Sezgin Kısacık Isparta Belediyesi İtfaiyesinin vermiş oldukları eğitim ve tatbikattan dolayı belediyemize ve itfaiye ekibine teşekkürleri sunarak, İtfaiye Amiri Mustafa Balcı ve ekibine mesleklerinde başarılar diledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.