“Öğrencimiz Otobüse 6 TL’ye Binecek”

“Öğrencimiz Otobüse 6 TL’ye Binecek”

Yayınlanma:
“Öğrencimiz Otobüse 6 TL’ye Binecek”

MHP Belediye Başkan Adayı Günaydın SDÜ öğrencilerini ziyaretinde, “Bizim dönemimizde öğrencimiz otobüse 6 TL’ye binecek” dedi.

MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın beraberinde Merkez İlçe Başkanı Oğuzhan Pesen ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte SDÜ’yü ziyaret etti.
İlk olarak Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Ayyıldız’ı makamında ziyaret eden Günaydın, üniversite ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

** “ÖĞRENCİ BİZİM ZAMANIMIZDA OTOBÜSE
1 TL’YE BİNİYORDU”

Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın SDÜ ziyaretinde öğrencilerle de bir araya geldi. Öğrencileri kantinde ziyaret eden Günaydın tüm öğrencilerle teker teker sohbet etti.
Günaydın, “Öğrencilerimizin en çok şikayetçi oldukları konu halk otobüsü fiyatları. Öğrencimiz şu anda 10 TL’ye biniyor. Bu rakam çok yüksek. Bizim zamanımızda bu rakam 1 TL idi ve aktarmalarda 45 dakikaya kadar ücretsizdi. Göreve geldiğimizde öğrencilerimizin otobüs ücretlerini 6 TL’ye çekeceğiz” dedi.

** “GENÇLERİMİZE LOKAL, KÜTÜPHANE VE ÜCRETSİZ OFİS DESTEĞİ VERECEĞİZ”

MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, öğrencilere desteklerinin otobüs ücretlerinin düşürülmesi ile sınırlı olmadığını söyleyerek, “Öğrencilerimize minimum fiyatlarla hizmet alabilecekleri bir öğrenci lokali, Bölgenin en büyük ve en kapsamlı Atatürk Kütüphanesi’ni de kazandıracağız. Bunun dışında üniversiteden mezun olmuş ve ofis açma imkanı bulamayan gençlerimize de ücretsiz ofis temini sağlayacağız” dedi.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.