Okula Can Verenler Yarışıyor

Okula Can Verenler Yarışıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ekim 2015 11:47
Okula Can Verenler Yarışıyor

Kuruluşu üzerinden kısa bir zaman geçmesine rağmen Aktif Eğitimciler Sendikası gerçekleştirdiği başarılı bir çok faaliyete bir yenisini daha ekledi.

“Okula Can Veren Yılın Öğretmenleri” temalı seçiminin Genel Merkez tarafından tüm Türkiye’de başlatıldığını, sendikasına bakılmaksızın her ilden başarılı öğretmenlerin başvuru yapabileceğini belirten Aktif Eğitimciler Sendikası Isparta İl Temsilcisi Kemal Aydın, okulunda yararlı, başarılı, özgün ve kamuoyunun ilgisini çeken faaliyetler yapan öğretmenleri belirlemek, topluma tanıtmak, teşvik etmek ve ödüllendirmek amacıyla gerçekleşecek seçim sonrasında Yılın Öğretmenine 3.000 TL para ödülü ve Kristal plaket, 2. Öğretmene 2000 TL para ödülü ve Kristal plaket, 3. Öğretmene 1000 TL para ödülü veKristal plaket, İl birincileri de plâketle ile ödüllendirileceği bilgisini verdi.

Yarışmaya, www.aktifegitimsen.org.tr adresinde bulunan “Okula Can Veren Yılın Öğretmenleri” Aday Formunu 28 Eylül - 25 Ekim 2015 tarihleri arasında doldurularak başvuru yapılabileceği gibi, öğretmenlerimiz kendisini ya da bir başka meslektaşını da aday olarak önerebilir açıklamasında bulunan Aydın, yarışma ile ilgili olarak ayrıca şunları da ekledi:

“Okula Can Veren Yılın Öğretmenleri” Aday Formunda öğretmenin aday gösterilme nedenlerinin tüm ayrıntılarıyla belirtilmesi ve konuyla ilgili varsa fotoğraf, video vb. dokümanların [email protected] e-posta adresine adı, soyadı, il ve kurum adı belirtilerek gönderilmesi gerekmektedir.
16 Kasım 2015 tarihinde Aktif Eğitim-Sen Genel Merkez Seçim Komisyonu ilk 10 adayı İnternet Sayfasından ilan edecektir.

Yarışma ile ilgili ayrıntılı bilgilere Aktif Eğitimciler Sendikası web sayfasından ulaşılabilir."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.