Olaylı Gecede 15 Gözaltı

Taksim Gezi Parkı'nın yıkımı ve ağaçların sökülmesiyle başlayan olaylar tüm yurda yayıldı. Isparta'da da gece boyunca olaylar vardı. Sabahın ilk ışıklarına kadar süren olaylarda çok sayıda gözaltı var.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Haziran 2013 15:43
Olaylı Gecede 15 Gözaltı

Isparta Valiliği önünde saat 02.30 sıralarında toplanan grup, sloganlar atarak Taksim Gezi Parkı ve çevresinde yaşanan olaylara tepki gösterdi.

Isparta Emniyet Müdürü Mehmet Or, grubun yanına gelerek, eylemcileri dağılmaları yönünde uyardı.

Uyarı üzerine eylemi sonlandırmak isteyen grup üyeleri arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından CHP ve TGB ve ADD üyeleri, gruptan ayrılarak eylemlerini sonlandırdı.

Diğer eylemcilerin İstasyon Caddesi'nde bulunan Valilik Konağı'na yürümek istemesi üzerine polis, biber gazı ile gruba müdahele ettti.

Gruptakiler, ara sokaklara kaçarak dağıldı. Polis, 15'in üzerinde eylemciyi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar hastanelerde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum