Ölümden Döndü

Ölümden Döndü

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Kasım 2015 10:52
Ölümden Döndü

Motosikleti ile dengesini kaybederek düşen sürücü başını kaldırım taşına çarpınca ağır şekilde yaralandı

Yalvaç Turgut Özal Bulvarı üzerinde Pazartesi akşam saatlerinde trafik kazası meydana geldi. Durmuş Ali Gümüş isimli sürücü motosikleti ile seyir halinde iken dengesini kaybederek yolun sol kısmında yere düşerek başını orta refüjde bulunan kaldırım taşlarına çarparak ağır şekilde yaralandı.

Kaza saat 17.00 sıralarında meydana geldi. 32 YP 859 plakalı motosiklet ile Otogar istikametinden şehir merkezine seyir halinde olan sürücü Ticaret Odası karşısına geldiği sırada sıkışık trafikte yolun sol şeridinden seyir halinde iken bilinmeyen bir sebeple dengesini kaybetti.

60 yaşlarındaki şahıs dengesini kaybederek motosikleti ile yere düştü. Düşme esnasında başını sert zemine çarpan sürücü yaralandı. Kazayı görenler tarafından olay yerine çağrılan sağlık ekibi yaralıya ilk müdahaleyi burada yaptıktan sonra Yalvaç Devlet Hastanesine kaldırdı.

Kaskı bulunmayan sürücünün başından aldığı darbe sonucu sağlık durumunun riskli olduğu belirtilirken motosiklet sürücülerinin kask kullanmalarının önemine bir kez daha dikkat çekildi.

Nurettin Arkan / Yalvaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.