Öner'in Isparta'yı Karıştıran Açıklamaları 4

CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, düzenlediği basın toplantısıyla Hükümeti, Vali Memduh Oğuz’u, Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’i Ak Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz’ü, Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz’ı, Sağlık İl Müdürü S

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Eylül 2011 11:03
Öner'in Isparta'yı Karıştıran Açıklamaları 4

“PKK’YA VAAT ETTİKLERİNİ TUTTULAR, ISPARTA’YI UNUTTULAR”
Ispartalılara verdikleri hangi sözü gerçekleştirdiler? PKK’ya ne vaat ettiysek gerçekleştirdik diyenler, Isparta’ya vaat ettikleri neyi gerçekleştirdiler? Hızlı tren 30 km öbür taraftan geçse ne fark edermiş, Tabi hiçbir şey fark etmez. Hızlı tren ha istasyondan kalkmış, ha 30 km öteden geçmiş. Bunu bir milletvekilimiz söylüyor.

30 km öteye nasıl gidilir arkadaşlar? 30 km öteden binilen hızlı tren nihai hedefe kaç liraya götürür, buradan 30 km ötedeki istasyona giden kaç lira öder, ne kadar vakit kaybeder? Hava limanı mı bu? Tren istasyonu. Evet şehir üzerinden hava trafiği sakıncalıdır. Ama hızlı trenin sakıncası nerede duyulmuş, görülmüş?

Benim anlayışımda muhalefet-iktidar kavramı yoktur. Yönetim partileri, denetim partileri vardır. Doğrular için doğru deriz, yanlışları da eleştiririz. Bu bizim hem hakkımız, hem görevimiz. Kimse bizi haklarımızdan kısıtlayamaz, bizi görevlerimizi yerine getirmekten alı koyamaz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.