Operasyon Hakkında Başkan Günaydın Ne Dedi?

Bugün Isparta Belediyesine düzenlenen Operasyonda 25 Belediye çalışanı gözaltına alındı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Eylül 2011 23:49
Operasyon Hakkında Başkan Günaydın Ne Dedi?

Isparta Belediyesi'ne düzenlenen operasyonun, İzmir Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü bir soruşturma kapsamında Isparta Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı doğrultusunda yapıldığı kaydedildi.

Isparta Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nce 'Mali usülsüzlük' iddiasıyla yapılan operasyon kapsamında, Belediye Başkan Yardımcısı Resul Göçer, Belediye Başkanı MHP'li Yusuf Ziya Günaydın'ın kayınbiraderi ve aynı zamanda Belediye Genel Koordinatörü Mehmet Ateşgül ile Temizlik, Basın ve Kültür dairelerinde çalışan 25 personel gözaltına alındı. Operasyon kapsamında MHP İl Başkanı İsa Yalçın da gözaltına alındı.

Sabah saatlerinde Belediye'ye gelen Belediye Başkanı Günaydın Operasyonla ilgili her hangi bir açıklama yapmadı. Fakat Başkan Günaydın'ın son derece üzgün olduğu görüldü.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum