Organizasyonların Adresi BARİDA

Kurulduğu gündün bu yana Isparta’nın önemli organizasyonlarına ev sahipliği yapan Barida Hotel’s de aktiviteler bitmiyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Şubat 2014 10:00
Organizasyonların Adresi BARİDA

Barida’da Sevgililer Günü Roof Restoran’da ve eğlence mekânı Discorium’da oldukça hareketli geçti. Tüm sevgililer için özel olarak hazırlanan aşk menüleri bir ziyafet sofrası gibi masaları süsledi. Discorium’da özel sahne alan DJ’ler ise tüm sevenleri coşturdu.

Barida Cumartesi akşamı ise, Dünya bitki koruma pazarında, dünyada lider bir tarım kuruluşu olan Syngenta firmasının toplantı ve yemek organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Firma müşterileri toplantı sonrasında Gül Balo salonunda, müzik eşliğinde yemek aldılar ve doyasıya eğlendiler. Barida ünlü firmaların toplantılarına, büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Önümüzdeki günlerde büyük konserlere ev sahipliği yapacak, konserde sahne alacak ünlüleri ağırlayacak, isimleri ise bir bir açıklamaya başladı.

Barida, hareket, eğlence, iş yaşamı, farklı projelere yaptığı ev sahipliğinin yanı sıra her türlü aktiviteye hızla devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.