Orman Genel Müdürlüğü 175 Yaşında Resim Sergisi Açıldı

Isparta Bölge Müdürlüğünce IYAŞ AVM’de “Orman Genel Müdürlüğü 175 Yaşında” adı altında Isparta‘da bugüne yapılan ağaçlandırma faaliyetleri ve orman yangınlarını gösteren fotoğrafların bulunduğu resim sergisi açıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Haziran 2014 11:30
Orman Genel Müdürlüğü 175 Yaşında Resim Sergisi Açıldı

Orman Bölge Müdürlüğü çalışanları ve vatandaşların katıldığı resim sergisinin açışında konuşma yapan Bölge Müdürü Mustafa Değirmenci; “ Ülkemizin yaklaşık olarak dörtte birini kaplayan ormanları başarı ile yöneten, gelecek nesillere var olan kaynaklarımızı daha da iyileştirerek aktarmak için tüm imkanlarını seferber eden Genel Müdürlüğümüzün kuruluşunun 175. Yılı kutlamaları kapsamında Isparta İlimizde daha önce yapılmış ağaçlandırma faaliyetlerinin resmedilenlerden bir kısmını burada sergiliyoruz. Kurumumuz ormanların korunması ve sürdürebilirlik ilkesi kapsamında işletilmesiyle ilgili bir çok faaliyette bulunmaktadır” dedi.

Değirmenci, ayrıca orman yangınları açısından riskli dönemde halkımızın daha dikkatli davranmasını sağlamak amacıyla yangın sırasında ve sonrasında ormanlarda oluşan zararları göstermek üzere orman yangınları resimlerinin de burada sergilendiğini belirtti.

Hafta sonuna kadar açık olacak sergide, çocuklara sincap dergisi, şapka gibi çeşitli hediyeler dağıtılacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum