Örnek Muhtar Hüseyin Öz

Eğirdir’in Baybuan Mahallesi Muhtarı Hüseyin Öz, attığı adımla bütün Türkiye’ye örnek oldu. Muhtar Öz, kendi imkanlarıyla mahalleyi suya kavuşurdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Eylül 2011 13:29
Örnek Muhtar Hüseyin Öz

Eğirdir’in Baybuan Mahallesi Muhtarı Hüseyin Öz, attığı adımla bütün Türkiye’ye örnek oldu. Muhtar Öz, kendi imkanlarıyla mahalleyi suya kavuşurdu.

Geçtiğimiz gün uzun uğraşlar neticesinde ve yoğun bir çalışma sürecinden sonra,  Baybuan Mahallesi muhtarı Hüseyin ÖZ, kendi imkanlarıyla mahallesine sulama suyunu getirdi.

Konu hakkında görüşlerini aldığımız Baybuan Mahallesi muhtarı Hüseyin ÖZ, " Aksu Çayı Konne Bucağı 2 nolu pompanın olduğu yerden, yanık trafoyu değiştirdik.  2000 metre boru ve su pompası alıp kazı işlemlerini  tamamladık. Yaklaşık 80.000TL harcayarak Baybuan Mahallesine sulama suyunu getirdik." dedi.

Bu suyun gelişinde hiçbir devlet yardımı olmadığı ifade eden ve bu suyu ücretsiz olarak Baybuan Mahallesi  mıntıkasındaki arazi sahiplerine de vereceğini belirten  Hüseyin ÖZ, "Her yerin yeşillenmesi bizleri mutlu eder , dedikodu yapıp gazetelere beyanat veren kişileri kınıyoruz. Böyle bir sorunun çözümünü sağladığımız için çok mutluyuz. Herkes attığı iftiradan utansın.  Bu insanları Allah'a havale ediyorum" dedi.

Saat'te 50 ton su basan pompanın  kurbanını kesip dua ile suyu akıttığını belirten Hüseyin ÖZ, "  insan  isterse her yere kendi imkanları ile de olsa su gönderebilir. Bu suyun gelmesinde bizlere  manevi destek olan Sulama Birlik Başkanı Ömer Fevzi Küçükköse'ye ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum