Osman Zabun'dan Üstü Kapalı Gönderme

Herkes ağzından çıkan sözlere dikkat etmeli

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mart 2015 09:24
Osman Zabun'dan Üstü Kapalı Gönderme

Isparta’nın 12 yıldır yeterli hizmet alamadığını söyleyen Tekin Bayram, partisinin bu kadroyla seçime gittiğinde bir milletvekili bile çıkaramayacağını iddia etmişti. Bu sözlere cevap gecikmedi. Osman Zabun, Tekin Bayramı üstü kapalı olarak sert sözlerle eleştirdi.

Partisinde milletvekili, il başkanı veya teşkilatlarda görev yapanların katkısının hiçbir zaman unutulmmayacağını söyleyen AK Parti İl Başkanı Osman Zabun “Dolayısıyla herkes ağzından çıkan sözlere dikkat etmeli. Aday adayının ortaya çıkarken ifade ettiği sözlerin kendisini deşifre ettiğini asla unutmamalıdır” dedi.

Zabun, “AK Parti’nin en önemli lkelerinden biri vefa partisi olmasıdır. Bugüne kadar AK Parti ailesinin içerisinde gerek milletvekilliği gerek belediye bakanlığı gerek il başkanlığı yapmış gerek kadın kolları gençlik kolları başkanlığı gerekse teşkilatlarda görev almış olan aktörlerle ilgili olarak biz onların sunmuş olduğu katkıyı, onların ortaya koymuş olduğu desteği son derece önemseriz. Biz onların emeklerini hiçbir zaman yok saymayız. Dolayısıyla bu süreç içerisinde sürece katılan aday adayı olmak isteyen bütün aktörlerin de AK Parti’nin ilkelerini, AK Parti’nin geleneğini, AK Parti’nin en önemli ilkelerinden olan vefa yaklaşımını mutlaka göz önünde tutması kanaatindeyim. Aksi takdirde herkes bu anlamda ağzından çıkacak söze dikkat etmelidir.” dedi.

AK Parti’nin üzerine düşeni hem Türkiye’de hem Isparta’da yaptığını dile getiren Zabun “Tekrar aday olup olmamak nasip kısmet meselesidir. Ancak bir hırsın içine girerek partiyi ve aktörlerini karalayarak mesafe alacağını düşünenler varsa yanılıyorlar” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum