Otomobil Şenliğinde Coşkulu Kapanış

Iyaşpark AVM’de düzenlenen Otomobil Şenliği gerçekleştirilen çekiliş ve coşkulu kapanış töreninin ardından sona erdi.

Yayınlanma:
Otomobil Şenliğinde Coşkulu Kapanış

Bildiğiniz gibi 23-27 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen ve bölge halkı tarafından yoğun ilgi gören Otomobil Şenliği içerisinde birde hediye çekilişi düzenlenmişti. Fuarın son günü olan Pazar günü öğleden sonra yapılan çekilişte fuara katılan ziyaretçilere çeşitli hediyeler verildi.

Fuara katılan tüm firmalar belirledikleri hedeflere ulaştıklarını ifade ederek, Firmajans sahibi Emel Kaya ve AVM Yönetimine teşekkür ettiler.

Ayrıca Mercedes firma yetkilisi de GLA serisi lansmanını ilk kez bu fuarda gerçekleştirdiğini ve Türkiye genelinde ilk satışlarını da bu fuarda yaptıklarını ifade etti. Müşterilerine aracın anahtar teslimini de burada gerçekleştirdiler.

Bu renkli görüntülerin ardından kapanışta firma yetkilileri ile organizasyonu düzenleyen Emel Kaya ve AVM Genel Müdürü Celalettin Çalış teşekkür konuşması yaparak hep birlikte pasta kestiler.

Çekiliş sonucunda kazananlar aşağıdaki şekilde belirlendi:
1 Adet Akülü Araba (Bebek Rüyası)
Fatma Kaplankıran
1 Adet Pedallı Araba (Mutsan)
Hakkı Kahraman
1 Adet TKM Araç Hoparlörü (Set Elektronik)
Sezai Gümüş
1 Adet Park Sensörü (Hyundai – Bozal Otomotiv)
Şehriban Mercan
1 Adet Araç Bakım (Auto King)
Hasan Rıfat Koyuncuoğlu
3 Adet Bakım Paketi (Rain Spa)
Harun Tepeli – Sıdıka Erdoğdu – Osman Bilgiç
3 Adet 50 TL Akaryakıt Çeki (Opet)
Zafer Coşar – Yunus Emre Çankaya – Selahattin Yıldırım
2 Adet Park Sensörü (Fiat Pürlü)
Mustafa Aydoğdu – Arzu Ateş
12 Adet Cam Suyu Oto Kokusu (Tekzen)
Orhan Kaya – Zekeriya Daban – Esin Cingöz – Ersin Özdem – Esra Büyükçulcu – Ahmet Eryılmaz – Ali Demirtaş – Neslihan Erinç – Ali Burak Tekcan – Derya Kırdar – Selahattin Artun – Hasan Ali Altuna

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.