Özdemir: AK Partili Belediye Olsa Yine Yapardım

Özdemir: AK Partili Belediye Olsa Yine Yapardım

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Aralık 2016 17:54
Özdemir: AK Partili Belediye Olsa Yine Yapardım

AK PARTİLİ BELEDİYE OLSA YİNE DAVA AÇARDIM

Öte yandan bir gazetecinin ‘mevcut belediye başkanı AK Partili olsa yine dava açar mıydınız?’ sorusunu yanıtlayan Özdemir, “ Mevcut belediye başkanı Ak Partili olsa bile yine dava açardım. Geçmiş dönemlerde Ak Partili belediye başkanımız olduğu halde bile yine dava açmıştım. Yanlış olduğu zaman yanlış dememiz lazım. Önceliğimiz her zaman Isparta olmalı. Bizim hiçbir siyasi partideki arkadaşımız, hiçbir yönetici arkadaşımız yapılan yanlışa karşı itiraz yaptığımızda nedenini sormaz. Bildiğiniz üzere alelacele bir ihale tarihi belirlendi. Sonra bu değil, gerçek tarihi açıklıyorum gibi bir lakayt açıklama yapıldı. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 12 Aralık’ta ihale var dendikten 3 gün sonra bir daha açıklama yaptı. 12 Aralık olarak verdiği ihale tarihini 23 Aralık olarak verdi. Bu durumu normal bir vatandaş gözü ile bakarak itiraz ettim. Böyle bir konunun yanlış olduğunu düşünüyorum ve toplumu da bu konuda düşünmeye davet ediyorum” şeklinde konuştu.

YERİNİN UYGUNLUĞU TARTIŞILSIN

Yine bir soru üzerine yeni otogar alanının ilgili sivil toplum kuruluşları tarafından tartışılmaya açılmasını istediğini belirten Özdemir, “Yürütme durdurma kararı aldırmamızın nedeni tartışılsın istiyoruz. Isparta belediye yeni terminal ile ilgili yeni bir alan açsın. Bir toplantı yapılarak bu konu tartışılsın. Uygun olup olmadığı bu toplantıda konuşulsun. Isparta’nın iyiliği için gayret ediyorum. Bu konuda bana kızanlar da olacaktır. O bölgede bizim yaşam merkezimize ihtiyacımız var. Şimdiki terminalimiz yapıldığında hiçbir şey yoktu. Ne zaman IYAŞ açıldı, o zaman bölge harekete geçti. Çünür mahallesine yaşam merkezi yapılmalı. Isparta’da çok daralma yaşanıyor. Kafeler caddesinde çok güzel işletmeler mevcut ama çok daralmalar yaşanıyor” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum