Özel, Rektör İbicioğlu'nu Şantajcılıkla Suçladı

Milletvekili Özel, SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu'nun üniversitede kampüs sahası içerisine kuracağı yaşam merkeziyle ilgili Isparta Belediyesine tehdit ve şantaj içerikli yazı gönderdiğini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ekim 2014 13:32
Özel, Rektör İbicioğlu'nu Şantajcılıkla Suçladı

SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu'nun üniversitede kampüs sahası içerisine kuracağı yaşam merkeziyle ilgili Isparta Belediyesine tehdit ve şantaj içerikli yazı gönderdiğini belirten Milletvekili özel, "Rektör imzasıyla 26 Eylül tarihli yazı gidiyor. Bu tarihte rektör bey hacda oysa.Yazının konusu 'suç duyurusu'. Ben ortada suç olduğuna inanmıyorum ama eğer bir suç varsa onun duyurusu muhatabına değil Cumhuriyet Savcılığına yapılır. Bunu yapmıyorsa suç işliyor demektir. Böyle tehditle şantajla bu işler yürümez. Ben üniversitelerin ekonomik faaliyetler içerisinden çekilmesi gerektiğine inanıyorum. Yurtçuluk pansiyonculuk üniversitenin işi değildir" dedi.

 Milletvekili Özel üniversitenin yaşam merkezi projesine Isparta'nın sivil toplum örgütleri ve meslek kuruluşlarının tepki göstermesi gerektiğinin de altını çizdi. Özel, "Bu konuda kamuoyu baskısı oluşturulmalı" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum