Özel Ertuğrulbey Büyük Başarı Ortaokulu İlk Yılında Zirvede

Özel Ertuğrulbey Büyük Başarı Ortaokulu İlk Yılında Zirvede...

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Haziran 2016 17:35
Özel Ertuğrulbey Büyük Başarı Ortaokulu İlk Yılında Zirvede

Isparta’da eğitimcilikte; gelecek yıl otuzuncu yaşını kutlayacak olan Büyük Başarı Eğitim Kurumları, yıllardır dershanecilikte sürdürdüğü başarısını, bu sene ilk kez yer aldığı özel okul kulvarında da devam ettirdi. Dershanecilikteki tartışılmaz başarısını takdir edenlerin bile, “özel okul” düşüncesine temkinli yaklaştığı bir süreçte; Kurucusu Sayın İsmail AKÇİL henüz öğretim yılı başlamadan büyük bir kararlılıkla verdiği “Başarı” sözünü tutabilmenin, hatta bu sözü “Büyük Başarı”ya çevirebilmenin mutluluğunu yaşıyor.

TEOG-I sınavının sonuçlarının açıklanmasıyla 125 okul içerisinde zirvede yer alarak dikkatleri üzerine çeken Özel Ertuğrulbey Büyük Başarı Ortaokulu, TEOG-II sınav sonuçlarının 8 Haziran 2016 tarihinde MEB tarafından duyurulmasıyla zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. TEOG-2’de 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Türkiye 1.si olan öğrencimiz Hasan ÖZDAMAR, Büyük Başarı öğrencilerinin genel ortalamasının da tıpkı TEOG-I’de olduğu gibi yine Isparta’da birinci olacağını umduğunu belirterek, okulun kitlesel başarısına dikkat çekti.

İlk yılında zirvede yer alan Büyük Başarı Eğitim Kurumları olarak bize güvenenleri mahcup etmemenin mutluluğuyla bu başarıda büyük pay sahibi olan öğretmen ve idarecilerimiz başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimizle…

Başarı yetmez, BÜYÜK BAŞARI…

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.