Özel: 'Şimdi Hedef Daha Yüksek Olmalı'

Isparta Emrespor’un önemli bir başarıya imza attığını belirten Milletvekili Özel, “Maçlarınıza bu sene gelemedim ama kulüp yöneticileriyle sürekli iletişim halindeydim. Bu takımı başarıya götürmemiz gerekiyor. Boş vaatler vermeyelim. Yapılacaksa yapılacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mayıs 2012 13:43
Özel: 'Şimdi Hedef Daha Yüksek Olmalı'

Isparta Emrespor’un önceki günkü Olağanüstü Kongresi’ne katılan AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, başarı için kentin birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğini söyledi.

Isparta Emrespor’un şampiyonluğunda emeği geçenleri kutlayan Özel, “Yapacağız edeceğiz, bakalım değil. Yapılacaksa yapılacak yapılmayacaksa yapılmayacak. Boş vaatler vermeyelim. Şimdi benden ne talep ediyorsanız ne yapmam gerekiyorsa ben üzerime düşeni yaparım. Bende bu mahallede 6-7 yıl oturdum. Buranın ekmeğini yedim. Ara sokaklarda top oynadım.

Isparta 2. Lig heyecanını yaşadı. 2. Ligi yaşadık, hedefimiz daha büyük olmalı. Altyapıya gereken önem verilmeli. Devletin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün hizmetlerini buraya getirmek bizim vazifemiz. Valimizle, başkanımızla, Milletvekili arkadaşlarımızla konuşup buraya gereken desteğin sağlanması için çaba sarf edeceğim. Bu takım kurumsal bir yapıya kavuşturulmalı. Düzenli gelir kaynakları olan bir kulüp olursa ayakta durması çok daha kolay olacaktır” dedi.

Takımın asıl ayakta durması için de önemli kararların alınması gerektiğinin de altını çizen Milletvekili Özel, “Örneğin takıma destek olan insanların temlik koymasını doğru bulmuyorum. Transfer ücretleri ve diğer ödemeler için ortalama bir bütçe konulmasının ardından karar alınarak her şeyin ortada olması gerekiyor. Kulüpler şeffaf bir şekilde yönetilirse başarı gelecektir” diye konuştu.

Özel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’le konuştuğunu tesis konusunda sorunun olmadığını ifade etti.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor