Özel: 'Üzerimize Düşen Neyse Yapacağız'

Yükseköğretime Geçiş Sınavı’nda Isparta bu yıl ilk 5 arasında girmeyi başardı. AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, bu başarının kalıcı hale getirilmesini istedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Nisan 2012 11:51
Özel: 'Üzerimize Düşen Neyse Yapacağız'

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, “Başta okul müdürlerimiz valimiz olmak üzere emeği geçenleri kutluyorum. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerine teşekkür ederiz. Geçen yılki dilimde sanıyorum 30’lu sıralardaydık. Bu yıl totalde 4.lüğe gelmek gerçekten büyük başarı. Bunu artık kalıcı hale getirmek gerek. Bu da milli eğitim çalışanlarına ve öğretmenlere daha büyük görevler yükleyecek” dedi.

Isparta’nın eğitimde çok iyi düzeyde olduğunun altını çizen Milletvekili Özel, “derslik başına düşen öğrenci sayımız 23” dedi. Özel, “Biz siyaset kurumu ne tür bir destek istenirse vereceğiz. Isparta’da derslik başına düşen öğrenci sayısı en güzel olan illerden biri, 23 öğrenci falan düşüyor. En iyi iller arasındayız. Daha da eğitimin kalitesini, niteliğini artırarak da bu başarıları artıralım” dedi.

AK parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’in Isparta ziyareti sırasında söz verdiği akıllı tahtaların da sınıflara yerleştirilmeye başladığını ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.