Özel’den Dayanıklı Asfalt Göndermesi

Günaydın’a ‘dayanıklı asfalt’ göndermesinde bulunan Özel, ‘Çevre yolunda hiç çökme var mı’ diye sordu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Temmuz 2013 11:43
Özel’den Dayanıklı Asfalt Göndermesi

AK Parti Milletvekili Recep Özel, su baskınları sonucu, Karayolları Genel Müdürlüğü’nü suçlayan Belediye Başkanı Günaydın’ın bu ifadesinin ‘Ben Belediye Başkanlığı görevimi yapamıyorum. Birileri gelsin yapsın’ demekle eş değer olduğunu söyledi.

Günaydın’a ‘dayanıklı asfalt’ göndermesinde bulunan Özel, ‘Çevre yolunda hiç çökme var mı’ diye sordu.

Isparta’da üç gün boyunca devam eden sağanak yağış sonrası meydana gelen su baskınlarına yönelik olarak vatandaş Belediyeyi suçlarken, Başkan Yusuf Ziya Günaydın, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Çevre yolu inşası sırasında kot hatası yapıldığını belirterek, bu kurumu suçladı.

Günaydın, “Değerli milletvekillerimiz gelsinler bu konuya el atsınlar. Gelsinler buraya el atıp düzeltsinler. Eğer düzeltemeyeceklerse bana yetki versinler ben düzelteyim” demişti.

Özel, “Su baskınında sorumluluğu bir başka kuruma yükleyip, sorumluluk almamak ‘Ben Belediye Başkanlığı görevimi yapamıyorum. Birileri gelsin yapsın’ demekle eş anlamlıdır.

O çevre yolu Isparta’nın içinden geçen bir yol ve o yolu Ispartalı kullanıyor. Bu yolu Karayolları Genel Müdürlüğü yapacak, projelerini bitirecek ama Belediye Başkanı’nın bu süreç devem ederken yağmur suyundan, kottan, kanalizasyondan haberi olmayacak.

Böyle bir şey olabilir mi? Gerçi zaten Belediyeden böyle bir şeyi beklemek yanlış olur. Biliyorsunuz Davraz Kayak Merkezi yoluna giden güzergaha ilişkin düzenleme projesi unutulmuştu. Belediyenin imar düzenlemesinde orda bir kavşak yoktu. Daha sonra biz orayı Karayolları’na açtırdık” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum