ÖZEL’den Tekin Bayram’a ADAY OLMA Çağrısı

Sücüllü Belediye Başkanı Şenel Özkanlı’nın düzenlediği iftara katılan Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel iftardan sonra yaptığı konuşmada Tekin Bayram’a çağrıda bulunarak 2014 yerel seçimlerinde belediye başkanlığına aday olmamasını tavsiye etti.

Yayınlanma:
ÖZEL’den Tekin Bayram’a ADAY OLMA  Çağrısı

Sücüllü Belediye Başkanı Şenel Özkanlı’nın düzenlediği iftara katılan Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel iftardan sonra yaptığı konuşmada Tekin Bayram’a çağrıda bulunarak 2014 yerel seçimlerinde belediye başkanlığına aday olmamasını tavsiye etti.

Yalvaç Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi Uygulama Oteli'nde bu akşam Yalvaç Ak Parti yönetim kurulu üyeleri, eski yöneticileri ve muhtarların katıldığı iftarda konuşan Milletvekili Özel “Biz önümüzdeki seçimleri önemsiyoruz.

Teşkilatımızın, Osman başkanımızın da önemsediğini biliyoruz. O nedenle inşallah önümüzdeki seçimde Yalvaç’ta başarıyı hedefliyoruz. Geçenlerde Tekin Bayram seçimlerle ilgili bir laf etti. Ben de ‘2004’te biz vardık karşında kaybettin. 2009’da ben yoktum kazandın. Şimdi 2014’te yine biz varız, aday olursan kazanamazsın, sen en iyisi aday olma’ dedim. Olursa da önemli değil, Yalvaç’ta iyi bir adayla Ak Parti bayrağını belediyeye dikeceğiz’ dedi.

ALIR BİR KENARA ATARIZ
Yalvaç Belediye Başkanı Tekin Bayram’a Sümer Halı makinelerini bir an önce taşıması için son kez uyardıklarını kaydeden Milletvekili Özel, “Geçen sene taşıması gerekiyordu. Taşımadı. Sözleşme imzalanır imzalanmaz o makineleri engel görmeyiz. İş başlar. Makineler alınır bir kenara konulur” dedi.

Ak Parti Milletvekili Özel, Yalvaç Belediyesi tarafından halen taşınmamış olan Sümer halı makinelerinin, proje inşaatına engel olamayacağını söyledi. Yalvaç Belediye Başkanı Tekin Bayram’ı uyaran Özel, “Sümer Halı makinelerinin Isparta’da kalması için, çünkü o makineler Hurda San’a gidecekti. Yalvaç Belediyesi isteyince iyi niyet gösterdik ve verdik. Tekin Bayram’ı bir kez daha o makineleri bir an önce taşıması için davet ediyorum. Yani taşımazsa iş yine başlar ama o makineler bir kenara atılır.
Biz tahsis ettik. 100 gün içinde protokol gereği taşıyacaktı. Halen taşımadı. Protokole uymadı. O makinelerin bir özelliği var. Çalışır vaziyette sökülüp çalışır vaziyette monte edilmesi gerekiyor. Alıp bir yere koyduğunuz zaman monte etme imkanı olmuyor. Biz engel tanımayız. Müteahhidi işe başlatırız. İnşallah Sayın Bayram fabrika binasını bitirmiştir ve o makineleri bir an önce taşır” diye konuştu.

HANİ ALTYAPIYI BİTİRMİŞTİ, YALVAÇ BERBAT DURUMDA
Bu arada, Milletvekili Recep Özel, Tekin Bayram'a göndermede bulunarak, "Ben Yalvaç'ın altyapısını bitirdim diye konuşup duruyor. Gelene kadar tozun, çamurun, pisliğin içinde buraya ulaşabildik. Isparta'da olduğu gibi burada da belediyenin yalanlar üzerine kurulu bir icraat anlayışı var demek ki?" dedi.

Özyalvaç Gazetesi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum