Özkutlu Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Ak Parti Isparta Belediye Başkan Aday Adayı Ramazan İrfan ÖZKUTLU, AK Parti İl Başkanlığında düzenlediği toplantı ile adaylığını açıkladı.

Yayınlanma:
Özkutlu Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Ak Parti Isparta Belediye Başkan Aday Adayı Ramazan İrfan ÖZKUTLU, AK Parti İl Başkanlığında düzenlediği toplantı ile adaylığını açıkladı.

Yıllardır AK Parti'nin bir üyesi olarak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın yol arkadaşı olarak Isparta'mızın her köşesinde vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip çözüm üretmek için teşkilatımızda görev aldım. Teşkilat tecrübem ve sizlerin teveccühü ile Ak Parti Isparta belediye başkanlığına aday adayı olarak huzurlarınızdayım.

Milli ve manevi değerlerimizin en güzel yansıtıldığı, kültür, sanat ve doğa ile iç içe olan gül ve lavanta kokularının arasında adeta bir cenneti andıran Isparta'mızı, daha da güzelleştirmek ve marka şehirler arasına girmesi için var gücümüzle çalışacağız.Sen ben olgusu olmadan, Isparta'nın hak ettiği hizmeti daha da ileriye götürmek için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz.

Sorunları çözmek ve modern bir şehir oluşturmak için projeler üreteceğiz. Kendi değerlerimize sahip çıkarken, teknolojiyi de en iyi şekilde kullanarak hizmet edeceğiz.Bu süreçte, siz değerli Isparta halkının güveni ve teşkilatımızın desteği her şeyden önemlidir. Sizlerin düşüncelerini, isteklerinizi ve önerilerinizi dikkate alacağız ve katılımcı bir yaklaşımla şehrimizi birlikte yöneteceğiz. Bunu sağlamak için, şeffaflık ve adaleti en temel prensiplerimiz olarak benimsemiş olduğumuzu da vurgulamak isterim.Sevgili gençler, sizlere daha iyi bir gelecek sunabilmek için yola çıktık.

Birlikte çalışarak, birlikte kararlar alarak, güzel ve yaşanabilir bir Isparta'yı hep birlikte inşa edeceğiz. Sizlere ve gelecek nesillere huzur ve refah sağlamak için buradayız.Sizlerle birlikte, Isparta'nın güzelliklerini koruyacak, çağdaş, medeni ve güvenli bir şehir inşa edeceğiz. Isparta'mızı daha da ileriye taşımak için bir adım atmanın heyecanını yaşıyoruz.Bu duygu ve düşüncelerle, Ak Parti Isparta Belediye Başkanı aday adayı olarak sizlerin huzurunda bulunmaktan onur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Desteklerinizle birlikte, güçlü bir Isparta için yola çıktık ve bunu hep birlikte başaracağız.Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyor,
TÜRKİYE YÜZYILI ŞEHİRLERİ İÇİN DURMAK YOK YOLA DEVAM DİYORUZ…

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.