Özmen, Belediye Başkanlığına Aday Adaylığını Açıkladı

Mustafa Özmen Gelendost Belediye Başkanlığı İçin Aday Adaylığını Açıkladı.

Yayınlanma:
Özmen, Belediye Başkanlığına Aday Adaylığını Açıkladı

Özmen aday adaylığını açıklarken yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Bildiğiniz üzere, 2017 yılından beri Türkiye’nin içinde bulunduğu siyasi iklimi, daha iyiye, daha ileriye götürme arzusuyla, İYİ Parti çatısı altında aktif siyaset yürütmekteyim. Göreve başladığım ilk günden beri, gerek ülkemizin, gerek Isparta’mızın, gerekse Gelendost’umuzun derdiyle dertlendim, sevinciyle neşelendim. 7’den 70’e, toplumun her kesimiyle, her an, her saniye bir arada oldum. Bana uzanan her eli tuttum. Bana ulaşan her sesi işittim. Kimseyi dışlamadım, kimseyi hor görmedim, kimseyi ötekileştirmedim.

Gelendost ve Yalvaç Belediyeleri’ndeki aktif görevlerimin ardından, Başkentimiz Ankara’da, Devletimizin en özel kurumunda, Milletvekili Danışmanı olarak, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde hizmet etme ayrıcalığını yaşadım. Yine, geçtiğimiz yerel seçimlerde adaylığımı ilan ettim ve Gelendost’lu hemşehrilerimizin yüksek teveccühüne mazhar oldum. Çaldığım her kapıda güleryüz gördüm, sorduğum her hatırda, dualar işittim. Tabii, bu süreç içerisinde, zoruma gidenler oldu, zoruna gittiklerim oldu. Ancak her zaman irademi diri tuttum. Azim ve kararlığımı payidar kıldım.

Gerçekleşen son yerel seçimden sonra, ben bir karar aldım. Dedim ki, “bu hikaye böyle yarım kalmayacak…“ #GelendostBenimHerŞeyim sloganıyla başlattığım bu anlamlı yürüyüşü, her gün, adım adım sürdürerek bugünlere ulaştım. Ve artık varmaya ahdettiğim; dualarımda, rüyalarımda yaşattığımız hayalimi nihayete erdirmeye çok az kaldı.

Yaptığım ziyaretlerde ve toplantılarda görüyorum ki, Gelendost’lu hemşehrilerimiz iradelerinin gücünün farkındadır. Neye layık olduğunun bilincindedir. Gördüğüm ilgi bunun açık bir ispatıdır. Bu ilgiye göz yummak, bu teveccühü yok saymak, benim kitabımda olmamıştır, olmayacaktır.

Öyleyse bana yakışan da, başlattığım bu kutlu yürüyüşü, nihai bir zaferle taçlandırmaktır.

Gelendost’un ahlaklı, vicdanlı, merhametli, yürekli insanlarına umut, sorunlarına çare olmaktır.

Vakit, artık bizim vaktimizdir.

Vakit, ilk günkü aşkla, tevazu, samimiyet ve gayretle, Gelendost Belediye Başkanlığı hayalini gerçeğe dönüştürme vaktidir.

Bu nedenle; Gelendost Belediye Başkanlığı adaylığım sebebiyle, kuruluşundan bugüne mensubu olduğum İYİ Parti’deki tüm görevlerden istifa ediyorum.

Saygılarımla

Mustafa Özmen

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.