Özmeral’den İlçe Emniyetine Ziyaret

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Polis Haftası vesilesiyle İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ziyaret etti.

Yayınlanma:
Özmeral’den İlçe Emniyetine Ziyaret

İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Kamil Göncü ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yaşar’ın da katıldığı ziyarette Başkan Özmeral, “Polis Teşkilâtı mensuplarının haftasını cân-ı gönülden kutluyorum.

Polislerimiz zor günlerin adamıdır. Huzur ve güvenin temininde fedâkârlık yaparak vazifelerini yerine getiren polislerimizi her zaman, her yerde sevgiyle kucaklıyoruz. Vazifesi başında şehit olan polislerimizi rahmetle anıyoruz, gazi polislerimize ve ailelerine sağlıklı uzun ömürler diliyoruz.” dedi.

Başkan Özmeral, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yaptığı ziyarette polis ve diğer çalışanların da gönlünü almayı unutmadı. Eğirdir İlçe Emniyet Müdürü Yasin Orakoğlu, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral ve beraberindekilerin Polis haftası dolayısıyla yaptığı ziyaretten mutlu olduğunu belirterek teşekkür etti.

İlçe Emniyet Müdürü Orakoğlu, “Başkanımızın her zaman bizlerle beraber olması ve Polis Teşkilâtımıza yardım ve desteklerini esirgememesi şahsımı ve birlikte çalıştığımız personelimizi çok sevindirmektedir. Belediyemizin çalışmalarını yakından görüyoruz.

Bilhassa Trafik Tescil Büro Amirliğimiz ve lojmanlarımızın bulunduğu Yazla Mahallesi’ndeki kısa zamanda yapılan yol, kaldırım ve merdivenler için Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Hemen hemen her gün birkaç defa Başkanımızı işlerin başında görmek ve yapılan işlerin güzelliğinin ortaya çıkması bizleri memnun etmektedir.

İsteklerimiz hiç geri çevrilmediği gibi hemen yapılmaktadır. Başkanımıza ve birlikte ziyarete gelenlere teşekkür ediyorum” diyerek İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde günün hatırasına toplu fotoğraf karesinde yer aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.