Özmeral’e Danışmanlık Yapacaktı CHP’den Aday Oldu

CHP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Emekli Kurmay Albay Adem Kayan’ın Temmuz ayında AK Parti’li Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i ziyaret ederek övgü dolu sözler sarfettiği ortaya çıktı. Kayan, Özmeral’e fahri danışmanlık yapacağını söylemişti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Aralık 2013 12:44
Özmeral’e Danışmanlık Yapacaktı CHP’den Aday Oldu

CHP’nin Eğirdir Belediye Başkan Adayı Adem Kayan’ın Eğirdir’in AK Parti’li Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e fahri danışmanlık yapmak istediği ve Özmeral’i ziyaret ederek kövgü dolu sözler sarfettiği ortaya çıktı.

Eğirdir Belediyesi’nin resmi internet sitesinde 18 Temmuz 2013 tarihinde yayınlanan haberde şu ifadelere yer verilmişti; “Emekli Kurmay Albay Adem Kayan, önceden tanıştığı Başkan Özmeral’e Eğirdir’e yaptığı hizmetlerden ve çevreye verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederek, “Belediye Başkanımızı seviyor ve destekliyoruz. Biz kendisiyle beraber olmaktan çok mutluyuz. Eğirdir gittikçe güzelleşiyor ve değişiyor. Dürüst ve düzgün çalışmanın meyvelerini görmeye başladık. Biz de Başkanımızla onun için beraberiz.” diyerek fahri danışmanlık yapacağını açıklaması Başkan Özmeral’i duygulandırdı ve sevindirdi”

Kayan önümüzdeki Mart ayında CHP’nin Eğirdir Belediye Başkan Adayı oldu. Öte yandan Eğirdir Belediyesi Resmi İnternet sitesi haberi “CHP’DEN İSTİFA EDEN EMEKLİ KURMAY ALBAY ADEM KAYAN; “BELEDİYE BAŞKANIMIZI SEVİYOR VE DESTEKLİYORUZ” spotuyla yayına vermişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum