Özyürek İhraç Edildi

Sert ve siyasi çıkışlarıyla şimşekleri üzerinde toplayan ADD Isparta Şube Başkanı Mahmut Özyürek dernek genel merkezi tarafından ‘üyelikten ihraç’ edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Kasım 2012 10:14
Özyürek İhraç Edildi

Atatürkçü Düşünce Derneği Isparta Şube Başkanı Mahmut Özyürek genel merkez tarafından üyelikten ihraç edildi.

Dernek Genel Sekreteri’nin ADD Şube Başkanlığı’na gönderdiği yazıda, “Genel Yönetim Kurulumuzun 11.11.2012 gün ve 16 sayılı kararının 11. maddesinde; Isparta Şube Başkanı Mahmut Özyürek hakkında “Üyelikten İhraç” kararı verilmiş olması nedeniyle, takip eden 14. Maddede; Genel Merkezce daha önce verilmiş olan 11.03.2012 günlü yetkiye dayanılarak açılmış olan davanın bundan böyle doğrudan Genel Merkez Hukuk Müşavirliğince yetkili kılınan avukat aracılığıyla takibine karar verilmiştir. Dava bu suretle takip edilecektir. Gereğinin yerine getirilmesi önemle rica olunur” denildi.

Kendisine söz konusu yazının İl Genel Meclisi tarafından alınan ‘Bediüzzaman Sad-i Nursi Hazretlerinin Yaşadığı Topraklardasınız’ yazılı tabela asılması kararının iptal edilmesine ilişkin açılan duruşma öncesinde gönderilmesini manidar bulan Özyürek, yaptığı açıklamada “Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerinin Yaşadığı Topraklardasınız” Kararının iptali için açtığımız davanın duruşmasına 12 saat kaldı. Biz duruşmaya destek çağrısı yayınladık. Anlaşılan o ki davadan rahatsızlık duyanlar yalnız "nur cemaati müritleri değil" ADD Genel Merkez yöneticileride bu davanın açılmasından ve kazanılmasından şiddetle rahatsızlık duymuşlar anlaşılan” dedi.

Dernek Genel Merkezi’ne bayrak açan Özyürek, “Vatan ve Cumhuriyet savunmasına kellemizi koyduk, yüreğimizi koyduk. Gücünüz yetiyorsa susturun beni. Yüreğiniz yetiyorsa engelleyin” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum