Paketten Tepki Çıktı

Başbakan Erdoğan'ın açıkladığı demokratikleşme paketine tepki sürüyor. Türkiye Kamu Sen Üyeleri bugün vatandaşlara "Andımız" dağıttı. CHP Gençlik Kolları ise akşam saatlerinde eyleme hazırlanıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ekim 2013 13:28
Paketten Tepki Çıktı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Demokratikleşme Paketi’ne tepkiler sürüyor.ajans32

İşçi Partisi ve Ülkü Ocakları’nın ardından bugün de Türkiye Kamu Sen üyeleri pakete tepki gösterdi. Kamu Sen Üyeleri PTT önünde önce kitlesel bir basın açıklaması yaptı, ardından da vatandaşlara “Andımız”ı dağıttı.

Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Ali Balaban, Başbakan tarafından açıklanan paketin PKK terör örgütünü besleyeceğini ileri sürerek pakete tepki gösterdi.www.ajans32.com

Balaban, “Bu coğrafyadan Türk adını silmeyi hedefleyenlere karşı, şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış bu toprakların Türk yurdu olduğunu bir kez daha ilan ediyor ve diyoruz ki: “Üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer delinmedikçe Türk’ün ilini ve töresini kimse bozamayacak, yeryüzünde bir tek Türk kalsa dahi, bu vatandan Türk mührünü kimse silemeyecektir. Varlığım Türk varlığına armağan olsun! Ne mutlu Türküm diyene!” ifadelerini kullandı.

Öte yandan CHP Gençlik Kolları’da parti binalarına astıkları pankartla pakete tepki gösterdi. Bugün saat 18:00’de yıkılan özel idare binası alanında toplanarak kitlesel basın açıklaması yapacak olan CHP Gençlik Kolları parti binalarına “Biz 7 yaşında varlığımız Türk Varlığına Armağan Olsun diyerek and içtik” yazılı pankart astı.ajans32

Haberleri Okumak İçin Tıklayın:

Paketten Demokrasi ve Cumhuriyet Düşmanlığı Çıktı (İşçi Partisi)

Utanç Vesikasıdır (Ülkü Ocakları)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum