Park Halindeki Kamyona Çarptı: 1 Ölü 1 Ağır Yaralı...

Isparta-Konya yolu Şarkikarağaç ilçesi çevre yolu mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ocak 2013 09:46
Park Halindeki Kamyona Çarptı: 1 Ölü 1 Ağır Yaralı...

Olay saat 20:00 sıralarında meydana geldi. Isparta istikametinden Konya istikametine seyir halinde olan İsmail Gülşen yönetimindeki 42 B 0696 plakalı kamyonet, yol kenarında park halinde duran 63 ZS 342 plakalı kamyona arkadan çarptı.

Kazada, 42 B 0696 plakalı araç sürücüsü İsmail Gülşen ve yanında bulunan Mevlüt Demirkan ağır yaralandı. Sıkıştıkları yerden çıkarılamayan yaralıların yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yaklaşık yarım saat uğraştan sonra kurtarılan Gülşen ve Demirkan ambulansla Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kaza esnasında can pazarı yaşanırken hastaneye götürülen İsmail Gülşen’in ardından yaklaşık 15 dakika sonra olay yerine gelen yine aynı ambulans diğer hastayı Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesine sevk etti. Nakil sırasında yolda yaşamını yitiren Mevlüt Demirkan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazayı gören diğer sürücüler, hemen kazazedenin yardımına koştu. Sürücü İsmail Gülşen ve Mevlüt Demirkan kamyonette sıkıştığını fark eden vatandaşlar, sağlık ekipleri ve itfaiyeye haber verdi.
Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri ve Şarkikaraağaç Belediyesi itfaiye ekipleri yaralıları sıkıştıkları araçtan çıkarmakta zorluk yaşandı.

HABER VE FOTO: FATİH DEMİRTAŞ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.