Pazar Günü Elektrkiler Yok

Pazar Günü Elektrkiler Yok!

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Kasım 2015 12:44
Pazar Günü Elektrkiler Yok

AKEDAŞ tarafından 22 Kasım Pazar günü elektrik kesintisi yapılacağı duyuruldu.

Yapılan açıklamada, "22 Kasım 2015 Pazar günü 09:30 ile 17:00 saatleri arasında Kuleönü TM Fider-12 çıkışnda yapılacak enerji kesintisinden; Isparta Merkez Akkent (Toki) Mahallesi, Sav Kasabası, Kadılar, B.Kışla, K.Kışla, Güneyce, Darıören, Çukur Köyleri ve Mahalleleri, Metamar, Akdeniz Mermer, Altınbaşak Eğitim tesisler (Sav), Kurpaş, Darı deresi Isparta İçme suyu tesisleri, Serkaya Madencilik, Isparta İstem A.Ş., Isparta Belediyesi Sıvı atık arıtma tesisi, Ergün Petrol, Tulum Gıda, Hilal Kereste, Cihangir Hüban Kereste, Ispaş Gıda, Taymus, Roseland Mobilya, Doğtaş (Gülüm) Mobilya, Merinos (Gülüm) Mobilya, Ayhan Plastik, Hayrat Neşriyat Matbaa Tesisleri, Modül ve İşmer Mermer Fabrikaları, Akın İplik Fabrikası, Adım Tekstil, TüvTürk Araç Muayene İstasyonu, Şahlanlar S.H.D.Tesisleri, Zeybekler A.Ş., Emtaş, Cosmar A.Ş., Ünmak Fabrikası, Elitpak A.Ş., Opel Servisi ve Satış Bayi, İpek Mobilya, Aydın Gıda A.Ş., Erçetin Gülyağı Fabrikaları, Yüceçam, Yüceer Kereste Fabrikası, Akdeniz Kereste, Doğa Koleji, Benoplast, Akgül A.Ş., Meypa SHD., TED Koleji, Nuri Şirin Petrol, Mesut Gıda, Sönmez taş ile bu hattan enerji alan diğer özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

22 Kasım 2015 Pazar günü 11:00 ile 16:00 saatleri arasında Sav DM’ den Köyler çıkışında yapılacak enerji kesintisinden; Isparta Merkez Aliköy, Büyük Hacılar, Küçük Hacılar Köyleri ve Atış Poligonu, Tahsin Karadoğan, HSD Madencilik, Çakıl Ocakları, 40. Piyade İçme Suyu, Deri Organize Sanayi, Yapaş Cam fabrikası, Sebze ve Meyve Hali, Pürlü Plaza, Galericiler Sit. ve Sav yolu istikameti (Adnan Menderes Bulv.) ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

22 Kasım 2015 Pazar günü 09:00 ile 13:30 saatleri arasında Kuleönü TR-13 ve TR-12 trafolarının B kollarında yapılacak enerji kesintisinden; Kuleönü Kasabasının Okul Mahallesinde bulunan müşterilerimiz etkilenecektir.

Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum