Play-Off Hesaplarından Küme Düşme Hesaplarına

Play-Off Hesaplarından Küme Düşme Hesaplarına

Yayınlanma:
Play-Off Hesaplarından Küme Düşme Hesaplarına

Türkiye Futbol Federasyonu’nun düzenlediği 2. Futbol Ligi Beyaz Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor, ligdeki 36. Maçında Batman Petrolspor’a 2-1 yenilerek kendini ateşe hattında bir adım daha yaklaştırdı.

Isparta Atatürk Stadyumu'nda oynanan maçı Denizli Bölgesinden Feridun Daldaş, Uğur Başdaş, Baykal Tuna ve Alper Oran isimli hakemler yönetti.
Batman Petrolspor, 21.dakikada Ferdi Konak öne geçti. Mücadelenin 26. Dakikasından Batman Petrolspor'dan Gökhan Köseoğlu 2. sarı kartın ardından kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Karşılaşmanın 90. Dakikasında bulduğu kontra atakta golü bulan deplasman ekibi Batman Petrolspor durumu 2-0'a getirdi. Ispartaspor'un tek gölünü dakika 90+7'de Bahatin Berke kaydetti.
Isparta 32 Spor aldığı bu yenilgiyle 43 puanla 15. Sırada kalarak kendini ateşe attı. Batman Petrolspor ise puanını 42’ye çıkartarak kümede kalmak için umutlandı. Isparta 32 Spor son 2 haftada küme düşme mücadelesi verecek.
Küme düşme hattındaki en yakın rakibimiz İnegölspor, 1-0'dan geri gelerek Esenler Erokspor'u 2-1 mağlup etti ve ligte kalmak adına hanesine çok önemli 3 puan ekledi.
Ispartaspor 37. Hafta'da Lider Çorum Sk'ya konuk olurken , Batman Petrolspor evinde Arnavutköy Belediyespor'u ağırlayacak. Şüphesiz ki haftaya tüm taraftarların gözü bu maçlarda olacak. Taraftara hakkını verin ve kümede kalın.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor