Polis, Esnafa Dolandırıcılara Dikkat! Dedi

Isparta esnafı ‘dolandırıcılık’ konusunda bilgilendirildi...

Yayınlanma:
Polis, Esnafa Dolandırıcılara Dikkat! Dedi

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, çarşı merkezinde bulunan esnafları, dolandırıcılık olaylarına karşı broşürleri dağıtarak bilgilendirdiler.

Isparta çarşı merkezinde bulunan esnaflar, dolandırıcılık olaylarına karşı özel olarak hazırlanan el broşürleri ile bilgilendirildiler. İlimizde çok sık yaşanmasa da ülkemiz genelinde çok sık yaşanan dolandırıcılık olaylarına karşı Isparta Polisi adeta savaş açmış durumda.

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde suç ve suçlularla mücadele amacıyla sürdürülen faaliyetler çerçevesinde bilgilendirme çalışmaları aralıksız olarak sürdürülüyor. Bu bağlamda Merkezde bulunan esnaf da bilgilendirildi.

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri bilgilendirme çalışmasında esnafa örnek dolandırıcılık olayları da anlatılarak çeşitli bilgiler verildi. Özel olarak hazırlatılan el broşürünün de esnafa takdim edildiği bilgilendirme çalışmalarında kontör dolandırıcılığı, aile içi kadına yönelik şiddet ve çocuk güvenliği hakkında bilgiler verildi. Bu gibi durumların tespiti halinde doğrudan polisi aramalarını istediler

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.