Polis MYO İçin Birlik Olmalıyız

Isparta Genç İş Adamları Derneği(IGİAD) Yönetim Kurulu Üyeleri ile İl Emniyet Müdürü Mehmet Or ve Şube Müdürleri Barida Otel’de bir araya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Haziran 2013 12:39
Polis MYO İçin Birlik Olmalıyız

Samimi ve hoş sohbet ortamı içerisinde geçen toplantıda ilimizin trafik ve asayişi konularında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, amaçlarının Isparta’da güven ve asayişi sağlayarak huzurlu bir ortam oluşturmak ve bunun devamlılığını sağlamak olduğunu ifade etti.

IGİAD Başkanı Adem Demiralay, derneğin amaçları ve faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu. İlimizde huzur ve güven ortamının sağlanmasında gösterdikleri gayretlerden dolayı Or’a teşekkürlerini iletti.
Bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak, ilimizde huzur ve asayiş ortamının sağlanmasında her zaman Emniyet Kuvvetlerinin destekçisi olacaklarını ifade ederek Isparta’da bir polis meslek yüksek okulunun açılmasını durumunda hem Isparta ekonomisine ciddi bir katkı sağlayacağını, hem de Valimiz Memduh Oğuz'un ilim şehri düşünlerini ciddi şekilde destekleyeceğini ifade etti.

Demiralay, “Isparta’mız hizmet sektörü ağırlıklı bir ekonomiye sahip. Bu ekonomiyi üniversite öğrencileri ve askerlerimiz desteklemekte, buna ilaveten 2000-2500 kişilik bir polis meslek yüksek okulunun açılması, bununla beraber burada istihdam edilecek 400-500 kişi Isparta ekonomisine ciddi katkı sağlayacaktır. ”dedi.

Emniyet Müdürü Mehmet Or ise, “ Isparta’ya polis meslek yüksek okulunun açılması için koşulların uygun ve alt yapısının hazır olduğunu ifade ederek polis meslek yüksek okulunun Isparta’ya açılmasının mümkün olacağını ve bu konu ile ilgili üzerlerine düşen bütün görevleri yapmaya hazır olduklarını, bunun için bütün Isparta’nın da üzerine düşeni yerine getirmesi gerektiğini ifade etti.”

Toplantı sonunda, IGİAD Başkanı Adem Demiralay tarafından, İl Emniyet Müdürü Or’a kısa zamanda Isparta’da güven ve huzur ortamına sağladığı katkılardan dolayı plaket takdim edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.