Polis Okulu İçin Yer Bulundu

Devlet Hastanesi’nin Üniversite yakınında bulunan şehir dışındaki binasının polis okulu olması için girişimlere başlandığı öğrenildi...

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Mayıs 2013 09:36
Polis Okulu İçin Yer Bulundu

Devlet Hastanesi’nin Üniversite yakınında bulunan şehir dışındaki binasının polis okulu olması için girişimlere başlandığı öğrenildi.

Isparta’ya Polis Okulu kazandırılması için çalışmalar bütün hızıyla sürüyor. Bu konuda çalışmalarını sürdüren Emniyet Müdürü Mehmet Or ile Sağlık İl Müdürü Dr. Mehmet Karakaya’nın geçtiğimiz günlerde yer konusunda görüşme yaptıkları öğrenildi.

Yıllardır istenilen verimi alınamayan ve şu anda da Devlet Hastanesinin ihtiyacı kalmayan Süleyman Demirel Üniversitesinin ilerisindeki eski SSK binasına Polis Okulu açılması için girişimlere başlandı.

Binanın Sağlık Bakanlığından Emniyet Genel Müdürlüğü’ne tahsisi için gerekli yazışmaların en kısa sürede yapılacağı ve devamında ise Isparta’da Polis Okulu için onay alınması için çalışmaların yoğunlaşacağı belirtildi.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Or’un Polis Okulu veya benzer bir eğitim kurumunu Isparta’ya kazandırmak için alternatif çalışmalar yaptığı gelen haberler arasında.

Polis Okulu’nun Isparta’da açılması için AK Parti Isparta Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ile Recep Özel’in konuyu İçişleri Bakanına ilettikleri ve takibi sürdürdükleri öğrenildi.

Isparta’ya Polis Okulu’nun açılmasının Isparta ekonomisine çok büyük katkı sağlayacağı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum