Polis ve Zabıtadan, Ortak Kaldırım Operasyonu

Polis ve zabıta ekipleri dün Mimar Sinan Caddesi ve Özkanlar Kavşağı arasında yol ve kaldırım işgalleri konusunda denetim yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Aralık 2011 12:16
Polis ve Zabıtadan, Ortak Kaldırım Operasyonu

Isparta Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü’nün ortaklaşa yaptıkları çalışmalarda, Özkanlar Kavşağı – Mimar Sinan Caddesi arasında kaldırım işgali yapan yerler denetlendi.

Zabıta ve polisin ortak çalışmasında kaldırımda işyeri tabelası, satış yapılan ürünler ve araç bulunduran 5 işyerine 150’şer TL idari para cezası uygulandığını aktaran Zabıta Müdürü Hasan Parlakyıldız, “Bizim bir sloganımız var, doğru olan da bu… Yollar; motorlu araçların…Kaldırımlar; yayaların… İşyerleri de satışa arz edilen malların bulundurulması gereken yerlerdir. Bu kurallara uymayan ve daha önce yapılan uyarı ve ikazlara rağmen, kaldırım işgali yapan yerlere ekiplerimiz gereken ceza tatbikini yaptı. Kontrollerimiz Isparta genelinde devam edecek. Bugün (dün) Mimar Sinan ve Özkanlar arasında polisle birlikte çalışma yaptık. Sonraki günlerde de çeşitli bölgelerde denetimlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Zabıta’nın kaldırım açısından denetim yaptığını dile getiren Parlakyıldız, trafik ekiplerinin de yol konusunda, uygulamaya dahil olduklarını ve yolu kapatan araçlar ve işyerleriyle ilgili çalışmalar yaptıklarını sözlerine ekledi.

Feti KILIÇ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum