Profesyonel Ligde Yapamadığını Amatörde Yapacak!

Ispartaspor Başkanı Tık Fildişinden oyuncu getiriyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Haziran 2011 11:10
Profesyonel Ligde Yapamadığını Amatörde Yapacak!

 

Bu sezon Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde mücadele edecek olan Ispartaspor'da Kulüp Başkanı Selçuk Tık, yeni sezonda iddialı takım kurmanın planlarını yapıyor.

Bir çok futbolcunun Ispartaspor formasını giymek için haber gönderdiğini belirten Tık, ayrıca takımdan gitmek isteyen oyuncuların lisanslarını da verdiklerini bildirdi. Kulüpteki çalışanlarından futbolcularına kadar herkesin değişeceğini söyleyen Kulüp Başkanı Tık, "Bizi 3.Lige taşıyacağına inandığımız şampiyon takımların hocası Sait Taş'la anlaşarak önemli bir adım attık.

Hocamız temmuz ayının başında Isparta’da olacak. Şu an çalışmalarına başladı. Ve transfer listesinde oyuncularla da görüşmelere başladık. İyi bir ekip kuruyoruz dedi.

Ayrıca 2 siyahi futbolcuyu da getireceklerini belirten Tık, "Fil dişi Sahilinden 2 futbolcuyla görüşme halindeyiz. Yabancı kontenjan hakkımızı da kullanacağız. Ispartaspor formasının hakini verecek ve tekmeye kafa sokacak oyuncular arıyoruz" şeklinde konuştu.

Tık, ayrıca takıma gelir sağlamak amacıyla çeşitli çalışmalarının olduğunu ve önümüzdeki günlerde bunu da kamuoyuyla paylaşacaklarını sözlerine; ekledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.