Rallinin Kraliçesinden Söyleşi

Dünyaca ünlü ralli pilotu Burcu Çetinkaya, Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Medya Kulübü tarafından düzenlenen söyleşi için Isparta’ya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Aralık 2012 14:43
Rallinin Kraliçesinden Söyleşi

Dünyaca ünlü ralli pilotu Burcu Çetinkaya, Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Medya Kulübü tarafından düzenlenen bir söyleşiyle SDÜ’nün konuğu olarak öğrencilerle keyifli bir etkinlik yaptı. Söyleşi, Perşembe günü Hafız İbrahim Demiralay Amfisi’nde gerçekleştirdi.

Söyleşiye ünlü co-pilot Özlem Akgüç de katıldı. Çetinkaya’nın katıldığı yarışmaların bir kısmı da sinevizyon gösterileriyle anlatıldı. Çetinkaya, ayrıca ralliyle ilgili önemli konularla ilgili temel bilgileri verirken, hız tutkunlarını da uyarmayı ihmal etmedi. Çetinkaya’nın etkinliğine yoğun katılım olurken ünlü rallici öğrencilerle bol bol fotoğraf çektirdi. Söyleşiye Isparta Motor Spor Kulüpleri Başkanı Hasan Kartal, yönetim kurulu üyeleri ve Oto Krostaki gururumuz Ufuk Güneştepe’de katıldı.

Başarılı olmak için inanmak gerekiyor

Dünyaca ünlü rallici Çetinkaya, “Başarıya giden yolda ilk olarak inanmak, çalışmak ve disiplin gelir. Ben 18 yaşına kadar araç kullanmadım. Babam 18 yaşına geldiğinde sana araba alacağım dedi ve bende bu sözünü yerine getireceği için araç kaçırmadım. Sürekli inandım ve hiçbir zaman pes etmedim” dedi.
Çetinkaya, öğrencilere trafik kurallarına da uymaları için öğütler verirken, “Ben kendim trafik kurallarına uyarım ve oldukça da dikkatliydim. Trafikte hız yapmamaya gayret gösteriyorum. Çünkü trafikte hatanın bazen telafisi olmayabiliyor” dedi.
Çetinkaya’ya ve Akgüç’e Sosyal Medya Kulübü tarafından plaket verilirken Bursalı taraftarlar ve Isparta Motor Spor Kulüpleri üyeleri de Çetinkaya’ya çiçek takdim etti.

Çetinkaya’dan etkinlik sözü

Isparta Motor Sporları Kulübü yönetimi Dünyaca ünlü ralli pilotu Burcu Çetinkaya, Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Medya Kulübü tarafından düzenlenen söyleşi de yalnız bırakmadı.
Isparta Motor Spor Kulüpleri Başkanı Hasan Kartal, Çetinkaya’ya motor sporları kulübü konusunda bir takım sorular yöneltirken Isparta’da da etkinlik yapmasını istedi. Çetinkaya ise Isparta’da bir etkinlik yapacağını belirterek Isparta Motor Sporları Kulübü üyelerine yakın ilgi gösterdi. Oto Krostaki gururumuz Ufuk Güneştepe’nin aracına da binen Çetinkaya, Isparta’yı çok sevdiğini ve güller diyarında bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor