Recep Özel BAKA'yı Ziyaret Etti

Isparta Milletvekili Recep Özel, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nı ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Kasım 2011 15:59
Recep Özel BAKA'yı Ziyaret Etti

BAKA'nın sürdürdüğü çalışmaları ve faaliyetlerini takdirle takip ettiğini belirten Milletvekili Özel, bölge milletvekilleriyle birlikte Kalkınma Ajansı'nın tüm çalışmalarına destek vermeye hazır olduklarını kaydetti.

Isparta Milletvekili Recep Özel, BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin, Isparta YDO Koordinatörü Ali Galip Bilgili, Proje Yönetim Birim Başkanı Sinan Mesuter ile Stratejik Yönetim ve Koordinasyon Birim Başkanı Süleyman Keloğlu ile biraraya geldi. Milletvekili Özel'e, BAKA'nın kuruluşundan bu yana gerçekleştirdiği bölgenin tanınırlığını artırmaya yönelik yurt içi ve yurt dışı tanıtım faaliyetleri, kamu kurum ve kuruluşları, STK'lar, üniversiteler ve iş dünyası ile birlikte sürdürülen çalışmalar, hedefleri, vizyonu, BAKA'nın bölgeye kazandırdığı ve önünü açtığı yatırımlar, Mali Destek Programları, Doğrudan Faaliyet Destek Programı, hazırladığı yayınlar, Türkçe ve İngilizce yayınlanan sektör raporları, CD broşür ve kitapçıklardan oluşan tanıtım materyalleri hakkında bilgiler verildi.

BAKA ile diğer kurum ve kuruluşlarla iletişimin bilgi akışının önemine dikkat çeken Milletvekili Özel, Isparta ve Batı Akdeniz'in kalkınması için büyük bir ivme ile altyapı oluşmasına katkı sağlayan kurumlarla bu tür toplantıların sık sık yapılması gerektiğini kaydetti.

Takdirle takip ettiği çalışmaları için BAKA'yı kutlayan Milletvekili Özel, çalışmalar, hedefler ve planlanan faaliyetler için üzerine düşen göreve her zaman hazır olduğunu, Isparta, Burdur ve Antalya milletvekilleriyle dayanışma içinde her türlü göreve hazır olduklarını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum