Recep Özel Partilileri Uyardı!

24 Haziran Ders Verme Seçimi Değil

Yayınlanma:
Recep Özel Partilileri Uyardı!

AK Parti Milletvekili Adayı Recep Özel, 24 Haziran seçimlerinin seçim hesap görme seçimi , birilerine ders verme seçimi olmadığını söyledi.

Özel, “Vefanın ne demek olduğunu Türk siyasetine AK Parti kazandırdı. 24 Haziran seçimleri asrın seçim diyoruz. Bu seçim öyle böyle değil, hiç şakası olmayan ciddiye alınması gereken bir seçim. 24 Haziran’da el birliğiyle zaferi birlikte kazanması gerekiyor. Küstürdüğümüz , kalp kırıklığı olan arkadaşlarımız vardır. Onlardan haklarını helal etmelerini istiyoruz.

Bu seçim hesap görme seçimi değil, birilerine ders verme seçimi değil. Ders vereceğiz, hesap göreceğiz derken; Cumhurbaşkanımızın elini güçsüz bırakırız. Her bir bizden giden oy,her bir hesap görecem denen kişi aslında Recep Tayip Erdoğan’ın ayağına sıkmak olur. Bu nedenle süreç içinde bulunan görev yapan herkesi kırdıklarımızı kucaklayalım. 24 Haziran’da eminim ki netice alacağız. Bize düşen bir haftalık süreçte daha fazla çalışmak. Her bir oy Cumhurbaşkanımızın elini güçlendirecektir.

Tayip Erdoğan’ın marşını şevkle heyecanla dinliyoruz. Onun içinde geçen kelimelerin anlamına bakarak bu adama daha fazla güç vermemiz gerekiyor. Böyle bir lider kaç yüzyılda bir dünyaya gelir ki? Savunan direnen adama sahip çıkmamız gerekiyor. 24 Haziran’da bize gönül verenler Cumhurbaşkanlığı oy pusulasında Recep Tayyip Erdoğan’ın altına mührünü, milletvekili seçimlerinde de AK Parti amblemine gelip oyunu basacak. Reklam filmlerinde de böyle dönüyor görüyorsunuz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum