Recep Özel: 'Suçlu Olan Varsa Cezasını Çekmeli'

Isparta Belediyesi davasının Ağır Ceza Mahkemesinde yapılan ilk duruşmasının ardından tutuklu bulunan 7 sanık da tahliye edildi.

Yayınlanma:
Recep Özel: 'Suçlu Olan Varsa Cezasını Çekmeli'

Mahkemenin kararına iktidar kanadından ilk yorum AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel’den geldi.

Sürecin biran evvel tamamlanması gerektiğine dikkat çeken AK Parti Milletvekili Recep Özel, “Biz bugüne kadar davayı hiçbir polemik konusu yapmadık. Baştan beri sergilediğimiz duruşumuza bugüne kadar devam etti. Yargıda olan bir davıdır. Yargının kararlarına da yorum getirmek gibi bir durumumuz olmaz olamaz da. Sürecin biran evvel tamamlanmasını isteriz” ifadelerini kullandı.

Isparta’da artık kısır çekişmelerin olmaması gerektiğinin altını çizen Milletvekili Özel, “Polemik konusu yapmadık bugüne kadar dedik. Çünkü Ispartalı artık kısır çekişmelerden bıkmıştır. O nedenle kısır çekişmeleri bir kenara bırakmamız gerekiyor. Keşke bunlar yaşanmasıydı ama suçu olan varsa cezasını da çekmelidir. Biz ancak mahkemenin kararına saygı duyarız. Bunun dışında da başka bir diyeceğimiz olmaz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.