Recep Özel'den Cevap Gecikmedi: Siyasi Şov Peşindeler!

CHP Milletvekili A. Haydar Öner, MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz ve bazı basın kuruluşlarının yaptığı dedikodu haberlerine sert cevap verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Aralık 2012 18:56
Recep Özel'den Cevap Gecikmedi: Siyasi Şov Peşindeler!

Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, dereboğazı yolu ile ilgili olarak bazı yayın organlarında açıklamalarının çarpıtılarak yer aldığı belirterek; "Dereboğazı yolunun duble yol olması ile ilgili konuşanlar ve koşanlar siyasi şov peşindelerdir" dedi

Ak Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda dereboğazı yolu ile ilgili olarak yaptığı konuşmanın bazı yayın organları tarafından çarpıtılarak haber yapıldığını belirten Ak Parti Milletvekili Özel, biz dereboğazı yapılmasın demiyoruz.

Evet dereboğazı duble yol yapılacak dedi.

Özel açıklamasında ise; “Bazı yerel gazetelerde ve internet haber sitelerinde hakkımda çıkan bu mesnetsiz haberleri esefle kınıyorum. Benim konuşmamın başını ve sonunu dinlemeden dedikodulara dayanan bu haberlerle AK Parti yi, İl Teşkilatını, ve AK Parti Milletvekillerini nasıl yıpratırız derdine düşmüşlerdir.

Dereboğazı yolunu gündeme getirerek şov peşinde olan insanları kamuoyu çok iyi biliyor. Ak Parti İl Danışma Meclisi Toplantısında AK Parti Milletvekili olarak kürsüde yaptığım konuşma aynen şu şekildedir; ‘Son günlerde Isparta gündeminde bulunan Dereboğazı yolu ile ilgili olarak;" Biz bu yol yapılmasın demiyoruz. Kısır siyasi çekişmeler yüzünden Isparta hep kaybetti.

Artık bunların yaşanmasını istemiyoruz. Bu ülkede dikili ağacı olmayanlar bize acımasızca eleştiriyor. Tabiî ki bunlara çanak tutanlar da var. Ak Parti hiçbir hizmet yapmadı diyenlere şunu sormanız gerekiyor. Eğitimde ilk sıralardayız. Bütün ilçelerimizde artık Üniversite var. Üniversite bizim zamanımızda yaygınlaştı. Birileri uzaydan gelip yapmıyor bütün bunları.

Dereboğazı ile ilgili olarak bilboardlara reklam vermişler. Gidin kazmaya başlayın, bizde arkanızdan gelelim. Bu yol yapılmasın demiyoruz ki. Sizden çok yapılmasını biz istiyoruz. Biz iktidarız bunu hazmedin. Kısır siyasi çekişmeler yüzünden Isparta hep kaybetti. Burdur’u hedef aldılar. Burdur zenginleşirse bizde zenginleşiriz. Bölge büyürse bizde büyürüz.

Hep birlikte büyüyeceğiz. MHP ve CHP’nin dikili ağacı bile yokken. Halen daha bizleri eleştirebiliyorlar.” diye konuştum.

Bilbortlara reklam vererek siyasi şov peşinde olmayın. Dedikodu yapmayın. Birlik olun. AK Parti Milletvelilleri olarak, İl Ve Merkez İlçe teşkilatı olarak biz kötü niyetli bir konuşma yapmayız zaten. Hafta sonu İl Danışma toplantısına katılmayan bir grup kişiler asılsız dedikodulara dayalı, kulaktan dolma bilgilerle AK Parti’yi karalama kampanyası başlatmaya çalışıyorlar.

Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanı Recep Tayip Erdoğan 2 Haziran 2011’de Isparta halkına bu sözü Hükümet Meydanında vermiştir. Bu sözününde hala arkasında durmaktadır. Bu Dereboğazı duble yolu yaplacaktır. Yıllar öncesinde kazmayı küreği eline alıp Dereboğazına koşanlara minnettarız bizim onlara bir söz etmeye hakkımız yoktur zaten. O dönemde o insanlar gerçek samimiyetini ortaya koymuşlardır. Şimdi Dereboğazı yolunun duble yol olması ile ilgili konuşanlar ve koşanlar siyasi şov peşindedir.

Dereboğazı yolu için emeği geçen bütün ağabeylerimize teşekkür ediyoruz. Allah onlardan razı olsun. O dönemde emek verip çalışanların fotoğraflarını bilbortlara astıran insanlar şimdi siyasi şov yapmaktadırlar. Bu hareketin ardındaki hedef ise AK Parti’yi ve Milletvekillerini yıpratma kampanyasıdır.

AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısındaki konuşmamı yaparken salonda bir gazetecinin dışında başka gazeteci yoktu. O Gazetecinin de konuşmaları aynen haber yapmasının ardından dedikodulara dayanarak haber yapan ve internet sitelerine servis eden bazı kişileri de esefle kınıyorum. Bunu yapan insanların dertleri yol değil.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum