Recep ÖZEL'den CHP ve MHP'ye Hodri Meydan

Milletvekili Recep Özel, 2014'de yapılacak yerel seçimlere ilişkin de şu açıklamalarda bulundu:

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Temmuz 2012 12:46
Recep ÖZEL'den CHP ve MHP'ye Hodri Meydan

Milletvekili Recep Özel, 2014'de yapılacak yerel seçimlere ilişkin de şu açıklamalarda bulundu:

'AK Parti il başkanı, belediye başkan adayı, milletvekili adayı belirlerken istişare yapıyor, anket yapıyor, kamuoyu yoklamaları yapıyor. Bizim sistemimi/ tüm partiler tarafından beğeniliyor. İstişareden yunayız. Bu yolla ortak kanaat oluşuyor. 2011 seçimlerinde Isparta’da tüm ilçelerde birinci partiyiz.

Vatandaş bize oy vermek istiyor. Biz de doğru adayı bulup, vatandaşın karşısına koymalıyız. Vatandaşın dediğini yapmaz, yanlış aday koyarsak yine cezalandırılırız. 13 ilçenin 13'ünde şu anda angaje olduğumuz hiçbir aday yok. Ortak uzlaşma içinde yargı halkı kimi istiyorsa vazifemiz o kişini seçmene getirmektir.

CHP ve MHP'nin seçimlerde ortak aday çıkaracağı konuşuluyor. Hodri meydan diyorum, birleşin gelin karşımıza. 1.5 yıl sonra yapılacak seçime endekslenip, hizmeti aksatmayacağız. Seçime kadar muhalefet partiden de olsa yardım etmek boynumuzun borcudur. Belediye başkanlarımıza el uzatmamak, onları başarısızlığa itmek vebaldir.

Yetenekli, becerikli insanlar aday olmalı. Belediyenin muhasebesini yapmayı vatandaşa bırakıyorum. Elimizden gelen katkı varsa, onu yapmak boynumuzun borcu. Başarı ya da başarısızlığı vatandaş bilir. Ancak AK Partili bir belediye olsaydı daha güzel işler yapılırdı. Biz belediyeyi kaybetmedik, hediye ettik."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum