Recep Özel'e Ölüm Tehdidi

TBMM Genel Kurulu'nda sakin süren görüşmeler, bir anda MHP ile AK parti milletvekilleri arasındaki kavgayla karıştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Aralık 2013 15:06
Recep Özel'e Ölüm Tehdidi

AK Parti Milletvekili Recep Özel, kürsüde konuşma yapan MHP Milletvekili Haydar Akar'a "O raporları okudun mu, oku da öyle konuş" şeklindeki söz atmasına Akar'ın da, "Okudum meydancı Recep"sözleri bir anda kavgaya dönüştü.

MHP sıralarından AK parti sıralarına kadar gelen Lütfü Türkkan'ın, "Ne demek meydancı Recep ne göstereceksin" sözleri Genel Kurul'u karıştırdı.
TÜRKKAN: AVRADINA GÖSTER
Özel'in "Göstereyim gel sana" sözlerine, Türkan'ın "Avradına göster" dediği öne sürüldü. Bu sözler üzerine ortam daha dakızıştı. Salonun ortasına kadar gelen milletvekilleri tartışmaya başlayınca oturuma ara verildi.

ÖZEL'İ ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ
Aradan sonra söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Türkkan'ın Ak Parti sıralarına kadar gelerek Recep Özel'i ölümle tehdit ettiğini ve bariz küfürler savurduğunu belirterek, kınama cezası verilmesini istedi.

MHP Grup Başkanvekili Halaçoğlu, olayın bir kısmının ara verildiği için tutanaklara yansımadığını belirterek, yapılanı tasvip etmediklerini söyledi.
Daha sonra söz alan Recep Özel ise "Biz sayın Akar ile her zaman latife yaparız. Ancak sevgi ve savgı çerçevesinin dışına hiç çıkmadık. Ancak malum kişi, buraya kadar gelerek seni Isparta bölgesinde öldürtürüm. Sözlerine buradaki arkadaşlar şahittir. Ettiği küfüre arkadaşlarımda şahittir. o terbiyesizliğin düzeyine inmeye niyetli değilim. Gereğinin yapılmasını istiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum