Rektör İbicioğlu'ndan Mezun Olan Öğrencilere Mesaj

SDÜ Rektörü Hasan İbicioğlu'ndan Mezun Olan Öğrencilere Mesaj.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Haziran 2013 11:06
Rektör İbicioğlu'ndan Mezun Olan Öğrencilere Mesaj

Süleyman Demirel Üniversitesi’nin 2012–2013 Dönemi Mezunları, Sevgili Gençler, Değerli Öğrencilerim;

Sizler, SDÜ’ de zor bir maratondan geçerek üniversitenizden elde ettiğiniz kazanımlar neticesinde, topluma ve ülkeye hizmet etmeye layık bireyler vasfıyla mezun olmaya hak kazandınız. Sizleri tüm kalbimle tebrik ediyorum.

Bilginin çok hızlı üretildiği ve eskidiği bir o kadar da bilgi kirliliğinin olduğu 21. yüzyılda, SDÜ olarak biz sizleri sadece bilgi sahibi yapmayı değil, bilgiyi üretebilmeyi ve bunu ülkemizin, insanlığın çıkarına kullanmayı öğretmeyi de amaçladık. Bizler hocalarınız ve yöneticileriniz olarak sizlere, sağlam bir bilimsel formasyon vermenin yanında siz gençleri, bilgili, erdemli, ülkesine ve milletine yararlı bireyler olarak yetiştirmeyi hedefledik. Süleyman Demirel Üniversitesinde verdiğimiz eğitimle değişik ortamlara, değişik koşullara hızla uyum sağlayabilmeniz için çalıştık. Bundan sonraki yaşamınızda da sizleri tüm dünyada başarılarıyla var olacak ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edebilecek bir birey olarak görmeyi arzuluyoruz. Bu anlamda ufkunuzu ve sinenizi dar tutmadan tüm dünyayı kucaklayacak bir vizyonla hareket edeceğinize inancım tamdır.

İşte bu duygu ve düşüncelerle, mezuniyetlerinizi kutlarken bundan sonraki yaşamınızda hepinize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyor; hepinizi şahsım ve tüm SDÜ camiası adına gönülden kutluyorum.

Prof. Dr. Hasan İBİCİOĞLU

Rektör

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.