Rize’yi mi Burdur’u mu?Temsil Ediyorsun

Vedat Şenol'dan Osman Zabun'a tepki!

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Şubat 2015 12:15
Rize’yi mi Burdur’u mu?Temsil Ediyorsun

Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun’un Antalya’ya duble yoldan ulaşmak isteyenlere Burdur yolunu işaret etmesi muhalefetin tepkisine neden oldu. İlk tepki ise CHP Milletvekili Aday Adayı Vedat Şenol’dan geldi.

Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun’un “Karadeniz sahil yolu yapıldı, Isparta Dereboğazı yolu yapılmadı' deniyor. Karadeniz’de oturduğunuz varsayın. Karadeniz sahil yolu ve Ovit tüneli bitirilmemiş olsaydı neyle karşı karşıya olduğunuzu değerlendirin. Karadeniz sahil yolu bitirilmemiş olsaydı Rize’deki bir hemşerimiz Ankara ve İstanbul’a kaç km mesafe kat ederek duble yoldan gelebilirdi?” ifadelerine ve Antalya’ya duble yolla ulaşmak isteyenlerin Burdur yolunu işaret etmesine CHP Milletvekili Aday Adayı Vedat Şenol’dan tepki geldi.

Şenol açıklamasında, “Sayın Zabun Burdur’u mu, yoksa Rize’yi mi temsil ediyor anlayamadım. Oysa biz kendisini Isparta İl Başkanı Zannediyorduk” dedi.

İktidar partisinin il başkanı Osman Zabun’un Isparta ile bir ilgisinin olmadığını kaydeden Şenol, “Dereboğazı’nın duble yol yapılması konusunda bütün Isparta’nın talebini biz defalarca dile getirdik. Kazma küreklerle eylemler yaptık. Ama iktidar partisi görmek istemedi, duymak istemedi. Isparta’nın taleplerine kulak tıkayan bir iktidar partisinin İl Başkanı da adeta yurttaşlarımızla dalga geçercesine “Gidin Burdur yolunu kullanın” diyebiliyor. Bu Isparta’ya hakarettir, Ispartalıya hakarettir. AKP Genel Merkezi’ne de tavsiyemiz Sayın Zabun’u ya Burdur’a ya da Rize’ye İl Başkanı olarak atamasıdır” ifadelerini kullandı.

CHP Milletvekili Aday Adayı Vedat Şenol, “Osman Zabun, duble yol konusunun bir öncelik meselesi olduğunu söylüyor. Buradan bir kez daha gördük ki AKP’nin önceliği Isparta değil” diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Basın Kulübü Programı’nda “Isparta’dan Antalya’ya giderken Burdur duble yolunu kullandığınızda en fazla 15 km mesafe kat edersiniz. Diğer tarafta 500 km fazla gitmeleri gerekiyor. 500 km bir tarafta dururken, 15 km bir tarafta dururken hangisini yaparsınız. Bu öncelik meselesidir” ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum