Romanlar Tural’ı Bağrına Bastı

Romanlar Tural’ı Bağrına Bastı

Yayınlanma:
Romanlar Tural’ı Bağrına Bastı

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Zafer Mahallesinde yaşayan Roman vatandaşlarla bir araya gelerek dernek yeri sözü verdi. Tural “İyi Belediyecilikte ötekileştirme son bulacak” dedi.

romanlar-turali-bagrina-basti-1.jpg

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Zafer Mahallesinde ikamet eden Roman vatandaşlarla Pala Dayının Kahvesinde bir araya geldi. Alkışlar ve sloganlar eşliğinde karşılanan Tural’a mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi. Romen vatandaşlar, belediye yönetimlerince kendileriyle geçen sürede ilgilenilmediğini, ayrıştırıldıklarını, hizmetlerden mahrum kaldıklarını söylediler, dernekleşmek istediklerini belirten Romanlar, Tural’dan dernek yeri, çocuklar için de park yeri istediler.

romanlar-turali-bagrina-basti-2.jpg

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, “Bizim için sizler çok önemlisiniz. Biz ayrıştırmaya ötekileştirmeye gelmiyoruz. Sizlerin desteğiyle belediye başkanı seçildiğimizde sizleri asla unutanlardan olmayacağız. Biz yaratılanı yaratandan dolayı severiz. Tabi ki iş sahaları açıp insanımıza iş aş vermemiz gerekiyor. Dernek binası talebiniz var. Bu bizim için çok küçük bir talep var. Göreve geldiğimizde dernek binası yapıp sizlere vereceğiz. İçinin tefrişatını da biz yapacağız. Çocuklarımıza da park alanı yapacağız. Hanım kardeşlerimiz için spor malzemeleri konuşlandıracağız. Asfaltlarınız da yenilenecek. Siz yeter ki beni destekleyin ben de size hizmet edeyim ” dedi.

romanlar-turali-bagrina-basti-3.jpg

romanlar-turali-bagrina-basti-4.jpg

romanlar-turali-bagrina-basti-5.jpg

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.