Rozetimi Çıkartıp Herkesin Başkanı Olacağım

3. kez Isparta Belediye Başkanı seçilen Günaydın, seçim sürecinde çok zor olaylarla karşılaştıklarını ifade ederek, "Bu süreçte baya zorlandık. Yeni dönemde de herkesin başkanı olacağım" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Nisan 2014 12:09
Rozetimi Çıkartıp Herkesin Başkanı Olacağım

Kanal32'de yayınlanan Basın Kulübü programına canlı yayında telefonla bağlanan üst üste iki, toplamda üçüncü kez Belediye Başkanı seçilen Yusuf Ziya Günaydın, Isparta halkına teşekkür etti.

Isparta’ya yepyeni projelerle, yeni vizyonla, yarım kalan işleri önce tamamlamak suretiyle hizmet etmeye devam edeceklerini ifade eden Günaydın, seçim sürecinde çok zor olaylarla karşılaştıklarını söyledi.

Ama artık seçimin geride kaldığını belirten Günaydın, "Aleyhimizde konuşan kişilere de, kimseyi ayırt etmeden hizmet edeceğiz. Yakamdan 3 hilal rozeti kalkacak. Kişiler benimle uğraşsa bile ben artık iş sahibiyim. Isparta’ya hizmet sahibi yetkisi alan birisi olarak bununla uğraşacağız. Isparta’da ekonomi sıkıntısı var. Teşvik olmadığı için fabrikalar yok. Devamlı iş ve ekonomik kayıplar oluyor. Fabrikalar devam edecek ve sosyal, şehircilik ve diğer hizmetlerde de en güzel farklı hizmetleri verme duyguları içerisindeyim. Bu aşamadan sonra bu hizmetleri vereceğimi umuyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum