Rus Razarı Esnafı Yeraltı Çarşısında

Rus pazarının esnafı Kaymakkapı Yeraltı Çarşısı’ndaki dükkanlarda satış yapıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Nisan 2012 11:32
Rus Razarı Esnafı Yeraltı Çarşısında

1995 yılından beri Konya’dan gelip Rus pazarında seyyar satış yapan esnaf, pazar yerine kapalı pazar yeri yapılacağından dolayı taşındıklarını söyledi.

Geçimlerini günlük olarak kazanıp harcadıklarını belirten esnaf, yeni taşındıkları dükkanlarda vatandaşlara daha iyi hizmet vermek gayreti içerisinde olduklarını, sattıkları ürünlerin kesinlikle defolu olmadığını ifade etti. Çarşı Ucuzluk Pazarı Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri açık.

1995 yılından beri Konya’dan gelip Rus Pazarında seyyar satış yaptığını anlatan Çarşı Ucuzluk İşletmecisi Mehmet Darak, “Pazar yerindeki problemlerden dolayı buradaki dükkanlara taşındık. Defolu mal satmıyoruz. İhracat artığı değil. Seri sonu ve geçen sezonun mallarını satıyoruz. Fiyatlarımız 5-20 TL arasında değişiyor” dedi.

Öte yandan Maraton Spor Giyim İşletmecisi Zülfikar Uzdemir ise, halkın yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Fiyat aralığımız ise 5-15 TL arasında değişmektedir. Yakın zamanda da kredi kartı ile alışveriş yapılabilecektir. Eşorfman üstü 5 TL, pantolon 10 TL, Badi 5 TL. Tüm Isparta halkını bu ucuzluktan faydalanmaya davet ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum