Saadet Büyüyor

SP İl Başkanı Gençay, düzenlediği basın toplantısında partisinin hızla büyüdüğünü kaydetti. Ajans32’nin yaptığı anketi hatırlatan Gençay, “Bu netice Saadet Partisi’ne güvenin bir göstergesidir” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Nisan 2013 09:31
Saadet Büyüyor

Ajans32’nin geçtiğimiz günlerde kamuoyuna duyurduğu anket sonuçları özellikle msiyasi çevreler tarafından dikkatle inceleniyor. Saadet Partisi Isparta İl Başkanı Cevat Gençay, dün partisinin il merkezinde düzenlediği basın toplantısında Ajans32’nin yaptığı o siyaset anketini hatırlatarak partisinin büyüdüğünü kaydetti.

İl Başkanı Cevat Gençay, “Kısa bir süre önce Isparta’da yapılan anket neticesinde 1280 denekten 96 kişinin Saadet Partisi’ne oy vereceğini belirtmesi son derece önemlidir. Yüzde 7,5 gibi bir orana işaret eden bu anket saadet partisine olan güveni göstermektedir” dedi.

1 yılda SP’nin hızla güçlendiği ve büyüdüğünü söyleyen Başkan Gençay, “Belediye Başkan adayımızın belli olmasına rağmen, ismini açıklamadan bu neticenin çıkması Isparta’mızın Saadet Partisi’ne olan güvenin ne kadar çok olduğunu ifade etmektedir. Belediye Başkan adayımızın açıklandığında herkesin işte bu tam benim adayım diyeceğine inanıyor ve oylarımızın çok fazla artacağına ve kazanacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Gençay, “Bunun için seçimlere 1 yıl var iken, il ve ilçe teşkilatları olarak halkımıza tek tek sorarak Isparta’nın sorunlarına ve çözüm yollarına hazırlıyoruz. Belediye Başkanımızın Isparta ile ilgili gerçek bir dosyasını hazırlıyoruz. Yalvaç’ta adayımızı belirledik. Yalvaç ilçe teşkilatına yeni katılımlarla çalışmalarımızı başlattık.
Türkiye’mizde son gelişen gündemler ile partimize hak verenlerin ve katılanların sayısı her geçen gün artmaktadır” dedi.

AJANS32'NİN O ANKETİ İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum