Saadet Partisi’nde Akbulut Güven Tazeledi

Saadet Partisi Merkez İlçe kongresi hafta sonu gerçekleştirildi. Kongrede yapılan seçimler neticesinde tek aday olan mevcut Başkan Mustafa Akbulut ve ekibi kongreye katılan üyelerin tamamının oyunu alarak güven tazeledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Kasım 2013 11:01
Saadet Partisi’nde Akbulut Güven Tazeledi

Kongreye Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, Partinin Isparta İl Sorumlusu Hasan Güldal, İl Başkanı Cevat Gençay, Partinin Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan, MHP İl Başkan Yardımcısı Atilla Kurtul, Partinin İl ve Merkez İlçe yönetim kurulu üyeleri, Anadolu Gençlik Derneği Isparta Şube Başkanı Ahmet Tarih Akçil, partinin İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile çok sayıda partili üye katıldı
Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan kongrede ilk olarak Divan teşekkül ettirildi. Buna göre Divan Başkanlığına Partinin Isparta İl Sorumlusu Hasan Güldal, Divan Başkan Yardımcılığına İl Başkanı Cevat Gençay ve katipliklere de Abdülbaki Özyurt seçildiler. Kongrenin açılış konuşmasını mevcut Merkez İlçe Başkanı Mustafa Akbulut yaptı. Başkan Akbulut konuşmasında, her şeyin Türkiye ve Isparta için olduğunu belirterek, merkez ilçe başkanlığının en iyi şekilde temsil edilmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi. Kongrede daha sonra Merkez İlçe Başkanlığının faaliyet raporu, Gelir – Gider Cetvelleri ve Bütçeleri okundu. Okunan tüm raporlar üyeler tarafından ittifakla kabul edildi.

Kongrede daha sonra siyasi konuşmalar kısmına geçildi. Bu doğrultuda söz alan ve aynı zamanda kongrenin Divan Başkanlığını da yapan Isparta İl Sorumlusu Hasan Güldal, iktidarı sert bir dille eleştirdi. Güldal konuşmasında; “Günümüz Türkiye’sine baktığımızda iç politikadan, dış politikaya kadar birçok hataların olduğunu görüyoruz. Toplumda kültürel yozlaşma yaşanıyor. Ülkemiz insanının dış güçlere karşı da zulme uğradıklarını ve buna rağmen haklarının gerektiği gibi savunulamadığını görüyoruz. Bunun en bariz örneği Mavi Marmara Gemisi olayıdır. Burada şehit olan kardeşlerimizin kanları hala yerdedir. Ama biz Saadet Partisi olarak asla zulme boyun eğmedik ve eğmeyeceğiz. Halkımıza yapılan her zulüm sonrası böylesine haksızlıkların ortadan kalkması için protesto ve tepki mitingleri yaptık. Bunun en güzel örneği de Çağlayan’da yaptığımız ve binlerce kişinin katıldığı mitingdir. Belediye Başkan Adayımız da buradalar. Biz, milli görüş belediyeciliği olarak halkımıza en adaletli ve en güzel şehircilik hizmetleri sunuyoruz. Ben, Belediye Başkan adayımıza göreve geldiğinde kapısına ‘Rüşveti alanda, veren de melundur’ diye yazmasını istiyorum. Ayrıca, şuandaki cep telefonu numarasını da değiştirmemesini talep ediyorum” dedi.

Kongrenin sonunda ise seçimler yapıldı ve partinin merkez ilçe yönetimi mevcut Başkan Mustafa Akbulut liderliğinde yeniden belirlendi.

Buna göre Saadet Partisi Merkez İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Mustafa Kökçüoğlu, Celal Demiralay, Veli Kocabaş, Süleyman Zengi, Kemal Çelik, Mehmet Gülal, Ömer Özparmak, Osman Say, Murat Akkuş, Abdullah Gençay, Süleyman Cantay, Hüseyin Eroğlu, Mehmet Barbaros, Hasan Kılıç.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum