Saadet Seçim Startını Verdi

Saadet Partisi, yerel seçimlere yaklaşık 15 ay kala seçim startını verdi. İl Başkanı Cevat Gençay, “Yeniden büyük Türkiye için bugünden itibaren, gece gündüz, yerel seçimler için çalışacağız. Ve inanıyorum ki başaracağız” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Aralık 2012 15:59
Saadet Seçim Startını Verdi

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, yaklaşık 15 ay sonra yapılacak olan yerel seçimler için parti teşkilatına “gece gündüz çalışacağız ve milli görüşü önce yerel iktidar ardından da inşallah hükümet yapacağız” mesajı verdi.

Gençay, “Yiğitlik mertlik, milyonlarca zalimin yanında durmak değildir, yiğitlik mertlik bir mazlumun yanında durmaktır” dedi. Gençay “Değerli arkadaşlar 2 aydır saadet partisi il teşkilatı olarak ilçelerimizi dolaşıyoruz, köylerimizi geziyoruz, mahallerimizi dolaşıyoruz, gördüğümüz tablo şudur; köye gittiğimizde köylü ürettiği malı satamamış, satsa bile maliyetini kurtarmamış, hayvancılıkla uğraşan kardeşlerimiz, ithal saman kullanır hale gelmişler, memurumuz sıkışmış askeri ücretlimiz, açlık sınırının altında maaş alarak inim inim inlemektedir. Emeklimiz 850 tl maaşla sıkıntı içerisindedir” dedi.

Milli görüşün 10 ayda verdiklerini AKP hükümetinin 10 yıldır veremediğini ileri süren Gençay, partisi tarafından düzenlenen gecede yaptığı konuşmada “On beş yıldır bu ülkede bu ülkeyi idare eden iktidarlar Saadet Partisinin Milli görüşün on ayda bu millete verdiklerini bu millete veremediklerini gördük. İntiharlar artmış, cinayetler artmış, yardım alan insan sayısı on’a katlamış, hükümetten kişiler çıkıp diyorlar ki biz çok kişiye yardım ediyoruz. Halbüki bir ülke çok iyi yönetiliyorsa orada hiçbir insan yardıma muhtaç olmaz. İşte Milli Görüşün geçmişte yapmış olduğu olay buydu. İnsanlarımız faizin esiri olmuş, bankaların esiri olmuş, insanlarımız büyük bir sıkıntı içerisinde onun için artık Milli Görüşe tekrar büyük bir ihtiyaç var, tekrar bu ülke insanının ihtiyacı var. Biz faizin kalkması ve adil bir düzenin kurulması için mücadelemize devam edeceğiz. Biz şuna yürekten inanıyoruz. Bir gün gelecek faiz kalkacak, sömürünün olmadığı adil bir düzen kurulacak inşallah” şeklinde konuştu.

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, “Bir gün gelecek fabrikalar kuracağız, yeniden büyük bir Türkiye kuracağız inşallah. Yine mutlaka ve mutlaka bir gün gelecek İslam birliği oluşturulacak hakkın ve adaletin hakim olduğu yeni bir dünya kurulacak inşallah” dedi.

Gençay, “Ben şimdi burada bulunan kardeşlerime soruyorum. Yerel seçimlere on beş ay var bu on beş ay içerisinde bu andan itibaren seçim çalışmalara başlayacağız ve yerel seçimleri belediyeleri Allahın izniyle alacağız. Ben şimdi sizlere soruyorum? Adil bir düzen istiyor musunuz? Yeniden büyük bir Türkiye istiyor musunuz? İslam Birliğini İstiyor musunuz? Yeni bir dünya hakkın ve adaletin olduğu bir dünya istiyor musunuz? O azman şu andan itibaren çalışmalara başlıyoruz. Ve bütün Türkiye’de Saadet Partisi Milli Görüş iktidarı için takatimizin son anına kadar çalışacağız. Ben bu çalışmalarımızda Allah yardımcımız olsun diyorum ve hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum